2014. augusztus 22., péntek

29. rész - Ki gondolta volna? (vége)


Sehun pislogott párat Kaira, majd karba tette a kezét.
- Mégpedig?
- Luhanról.
- Mi van vele? – nézett felém Sehun, én pedig rögtön lesütöttem a szememet. Nem akartam ezt az egészet… semmiképp sem akartam hogy összevesszenek. Kellett nekem szólnom! Miért kellett elmondanom? Csak bekavartam az egészbe!
- Tényleg ő a legjobb barátod?
- Neked ehhez mi közöd? – Sehun egyre feszültebbé kezdett válni. – Megnyugodhatsz, nem fogom elvenni tőled, én nem vagyok buzi.
Kai is egyre idegesebb lett, és maga mellett feszülten ökölbe szorította a kezét.
- Nem erről van szó, te is nagyon jól tudod. Hanem pontosan arról ahogyan most viselkedsz… ha valóban a legjobb barátod lenne, elfogadnád őt bárhogyan. De így, hogy így beszélsz róla, nem jut eszedbe hogy mennyire megbántod?... Egy igazi barát nem ilyen.
Sehun leengedte maga mellé a kezeit, majd kissé felszegve a fejét nézett Kai szemébe. Ezután egy pillanatra még rám nézett, és szemében a megbánás, és sajnálat csíráit láttam megbújni. Nem szólt semmit, csak rögtön elviharzott tőlünk.
A torkomban kisebb gombóc keletkezett az aggodalomtól.
Nem kell elfogadnia. Nem kell. Csak ne vesszen össze senki.
~
Sehun kissé felkavart érzelmekkel lépett be az iskola fiúmosdójába. Ő maga sem értette a saját érzelmeit… dacosan kiállt mellettük, de egyben utálta is magát értük.
Kézmosás közben szemöldökét feszülten összeráncolva nézett a vele szemben lévő tükörbe.  Érezte, hogy idegessége nem akar alább hagyni, sőt – egyre inkább erősödik. A tehetetlenség volt az az érzés, amely képes volt belülről őt felemészteni, és a magával vívott harcokkor nagyon nehezen tudott bármely érzelme győztesként kikerülni. Mintha nem ő irányította volna saját magát… hanem ezek az érzelmek. Gyűlölte ezt magában.
Teste felhevült, és mellkasában a szíve gyorsan kalapálni kezdett. Mikor ez az érzés kerítette hatalmába testét, mindig megijedt, de ez sohasem mutatta, és még magának sem vallotta be. Próbált nem tudomást venni róla… azonban a rosszullét jött, ha akarta, ha nem.
Sehun lecsukta a szemeit, majd háttal támaszkodott a mosdókagylónak. A szívverés egyre csak erősödött, és leverte a víz. Csak várta a csodát, hogy vége legyen, és ne essen össze… de valahol tudta hogy nincs visszaút. Ijedten zilálva szorította össze szemeit, és markolta maga mögött a mosdókagyló szélét.
Érezte, hogy lábaiban az erő egyre inkább gyengül, és térdei maguktól behajlanak. Aztán a hideg kövezet egy erőteljes ütközéssel érte arcát, majd képszakadás következett.
Kibum pont ekkor lépett be a mosdó ajtaján, de mikor meglátta a földön fekvő fiút, azonnal letérdelt hozzá.
- Hé haver! Jól vagy?! – rázta meg az eszméletlen Sehun vállát, de ő nem mutatott semmiféle visszajelzést. Ekkor újabb diákok jelentek meg a mosdóban, akikhez azonnal odafordult.
- Hívjatok mentőt! Gyorsan!
~
Az óra már öt perce elkezdődött, mikor Sehun még mindig nem ült mellettem a helyén.
Hol késik ennyit? A veszekedés óta nem láttam…          
Azt gondoltam, talán elege lett, és ezek után nincs kedve bejönni órára. De nem szokott ilyet csinálni soha…
Egyszer csak hangos szirénázásra lettem figyelmes, amely egyre csak erősödött, majd mikor már nagyon hangosan hallatszott, alábbhagyott. Teljesen biztos voltam benne, hogy egy mentő állt meg az iskola előtt.
Te jó ég, ugye nem…?
Egyszer csak egy diák jelent meg az ajtóban, kopogás nélkül rontott be a terembe. Villám gyorsan meghajolt, majd a tanárhoz szólt.
- Elnézést uram, az egyik diákja, Oh Sehun rosszul lett, és mentőt kellett hozzá hívni! Kérem, jöjjön – mondta, majd a tanárunk hozzánk fordult.
- Mindenki maradjon a teremben! – szólt hozzánk az osztályfőnök, és a diák után sietett. Ekkorra én már rég lesápadtam, és Chennel összenéztünk. A függönyt eszeveszetten tűrtem el az ablaktól, és láttam, ahogyan Sehunt hordágyon a mentőbe teszik, és elviszik.
- Nyugi Luhan, ahogy visszajött a tanár, bemegyünk hozzá – jelent meg mellettem Chen a vállamat fogva. Ekkor az én szemeim már könnyben úsztak.
*
- Kibum? – néztem meglepetten a kórház folyosóján üldögélő szőke hajú barátomra, mikor végre bejutottunk a kórházba. Chen és Kai is eljöttek velem.
- Luhan… sziasztok. Én vettem észre, hogy Sehun rosszul van, és mivel aggódtam érte, én jöttem vele be a mentővel.
- És? Mi van? Mi van Sehunnal? – hadartam aggodalmaskodva.
- Nem tudom, mert egy kukkot sem értettem abból amit mondtak a mentőben, aztán mikor beértünk ide, rögtön bevitték ebbe a kórterembe – mutatott a háta mögött lévő ajtóra – és azóta semmit sem mondtak. De szerintem nincs olyan hatalmas nagy baj, mert nem élesztették újra, vagy ilyesmi. Kötöttek valamit a mellkasára, de az szerintem csak a szívhangját hallgatta. Nem tudom, nem vagyok orvos – tárta szét a kezeit – valami keringésről magyaráztak, hogy azzal volt probléma.
- Jézusom… - dörzsöltem meg az arcomat. – Köszönöm Kibum. – mosolyodtam el felé halványan, hálával.
- Na gyere, legalább üljünk le, attól nem fog semmi se történni ha itt ácsorgunk – fogta meg a vállam Chen, és lehúzott az egyik székre a váróban.
Legalább egy órát vártunk, míg bármi hírt kaptunk Sehunról. Azt mondták, hogy végeztek a kivizsgálásokkal, nincsen hatalmas baj, és egy kicsit bemehetünk hozzá. A nővér mondatai hallatán olyan volt, mintha egy hatalmas sziklát vettek volna le a mellkasomról.
Mikor megláttam Sehunt az ágyon feküdni, ismét elfogott a sírás. Belépésünkkor lehunyt szemét résnyire kinyitotta nekünk.
Leültem a mellette lévő székre, és gyengéden megfogtam a kezét.
Nem bírnám elviselni, ha bármi történne veled…
- Nem érdekel mit gondolsz rólam... – mondtam a sírástól elfojtott hangon - de mindig is a legjobb barátom leszel. – A szememben felgyűlt forró könnyek lassan legördültek az arcomon.
Sehun rám sandított, majd lassan megint lehunyta a szemeit.
- Luhan, én... – kezdett neki halkan, félig suttogva - …úgy sajnálom. – Ekkor enyhén meg is szorította az ő kezét fogó kezemet.
- Nem… én sajnálom. – lépett elő Kai. – Nem szabadott volna ilyeneket mondanom neked.
Sehun enyhén megrázta a fejét.
- Nem… igazad volt. Én nem vagyok jó barát, ha… így viselkedek.
- Hülye vagy, te! – szólalt meg Chen, oldva a hangulatot. – Ne beszélj ilyeneket. Mindenki túlzott. Fátylat rá!
- Igyekezni fogok, hogy… jó barátod lehessek, Luhan.  – szorította meg ismét a kezemet enyhén, mire én letöröltem az arcomról a könnyeimet, és elmosolyodtam.
- Eddig is az voltál, és az is vagy, még mindig. Történjék bármi.
- De… például ma nem tudok eljönni a musicalre… pedig már nagyon vártam, hogy lássalak táncolni. Na meg hogy hogy bénázod el.
Tipikus Sehun.
Erre a szólására mindenki felkuncogott.
- Hát azt tényleg sajnálhatod! Tuti hogy el fogja baltázni – bökött oldalba cinkelve Kibum.
Erre megint nevettünk egy sort, aztán mikor elhallgattunk Sehun megszólalt.
- Kibum… köszönöm.
- Ugyan már. – legyintett egyet Kibum. – Persze hogy nem hagytalak ott.
Bejött a nővér, hogy mennünk kellene, mert lejárt a látogatási idő. Kai is már szólt nekünk, hogy egyébként is indulni kell, mert oda kell érni a musical előkészületeire.
*
Bár aggódtam Sehunért, afelől megnyugodtam hogy úgy tűnt, tisztázódtak a dolgok közöttünk, és az ő egészségi állapota sem olyan szörnyű. Így nagyjából át tudtam adni magam az előadás előkészületeivel járó izgalmaknak is.
Megkaptam a kosztümömet… ami egy olyan ruha volt, amit egyébként egyáltalán nem vettem volna fel semmilyen körülmények között. Csillogó… CSILLOGÓ nadrág, ami feszül. Ehhez pedig egy szintén a testemhez feszülő ing, és egy díszes zakó. Úgy éreztem magam mint valami… modell, akire fura ruhákat aggattak. Ráadásul a gatya nagyon kényelmetlen volt.
- Jézusom… - néztem nagyot nyelve a tükörbe, majd Kai rám vigyorgott mikor meglátott.
- Nem tetszik?
- Határozottan nem.
- Hm… pedig szerintem eléggé jó. – nézett végig rajtam, majd sunyi módon szorosan elment mögöttem, és végigsimított a derekamon, de valahogy úgy, hogy a kezével egy pillanatra a hátsómat is érintette. Szemeimet kimeresztve vettem ezt észre, és bazsalyogva néztem utána.
Ez komolyan Kai?! AZ a Kai?! És épp direkt az én hátsómat… tapogatta meg?
Ahogy teltek a percek, én úgy lettem egyre izgatottabb. Bár csak a musical vége felé szerepeltünk, és csak pár perc erejéig, én akkor is nagyon féltem.
- Nyugi már, Luhan! Nem harap a színpad! Király lesz, meglátod!! – veregetett vállon Chen, de én nem tudtam megnyugodni egy percre sem. A gyomrom görcsben állt, azt hittem hogy az a kis víz is amit eddig ittam, ki fog jönni belőlem. Hogy fogok így táncolni?!
Karba font kezekkel támaszkodtam az egyik szekrény előtt az öltözőben, ahol mindenki sürgött-forgott, sminkelt, vagy épp hajat készített. A lábam folyamatosan járt idegességemben, és a földet vizslatva próbáltam nagy levegőket venni, hogy megnyugodjak – de nem segített semmi.
Egyszer csak valaki határozottan megfogta mindkét karomat, felállított, és elvitt a ruhák mögé. Kai volt az. Megszeppenve követtem őt, majd értetlenül a szemébe néztem.
- Luhan! Figyelj rám. Így nem léphetsz színpadra, mert nem fogod tudni, akárhány százszor is gyakoroltad el. Ott fogsz állni tehetetlenül a színpad közepén. Ezt akarod?
Egészen közelről nézett a szemembe, de szinte ellentmondást nem tűrő kisugárzással.
- Ne… nem – ráztam meg a fejemet.
- Akkor szedd össze magad. – mondta határozottan, majd megveregette a vállamat.  Ezután kicsit meglágyult a tekintete, és lassan eltűrt egy kis tincset a homlokomból. – Gyönyörű vagy, és tehetséges is. Hidd már el. – mondta gyengéden, és halványan elmosolyodott.
Úgy mondta, hogy… egyszerűen el tudtam hinni neki. A gyomrom görcsölése csodák csodájára azon nyomban eltűnt.
Visszamosolyogtam rá, majd bólintottam egyet.
Az egész musicalt a színpad mögül figyeltem, és Kainak köszönhetően már nyoma sem volt az izgalmamnak. Inkább vártam is, hogy végre ott lehessek. Nem tudom mit tud Kai, de valamit biztosan. (Vagy csak fülig szerelmes vagyok?)
- Mi jövünk, Lulu! – böködte meg az arcomat vigyorogva Kibum, mire egy jóleső érzés söpört végig a testemen, és elszántan léptem a színpadra vezető lépcsőkre.
Innentől már nem volt visszautam, és bármi kétség próbált a fejembe szállni, rögtön eszembe jutottak Kai szavai. Ez mindig visszaadta a bátorságomat, és képes voltam visszanyerni azt az önbizalmat, ami ahhoz volt szükséges, hogy azt tudjam nyújtani a színpadon, amit kellett.
Ami pedig még nagyobb löketet adott számomra, az az volt, hogy a közönség sorai között megláttam a legjobb barátomat.
*
A musical végeztével az egész szereplőgárda tartott egy kis fogadást az iskolában. A rendező nagyon megdicsért minket – olyan volt mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Nagyon kedves volt velünk, és meg volt elégedve. Én is büszke voltam magamra, hogy képes voltam végigcsinálni. Nem csak egy ilyen remek produkcióban vehettem részt, de Kaira nézve eszembe jutott az is, hogy végül hogy is keveredtem ebbe az egészbe.
Sehun is megjelent a színen, és nem szólt semmit, csak széles vigyorral adott nekem egy nagy ölelést.
- Te hogy jöttél ki a kórházból? Nem vagy rosszul? – kérdeztem.
- Kierőszakoltam. Nincs semmi bajom… nem ez az első eset hogy ez történik velem. Majd kiírnak egy erősebb gyógyszert. De most ne is erről beszéljünk! Jól állt a csillámgatya – nevetett fel Sehun.
- Ah, megint észrevetted a lényeget! – böktem oldalba.
- Nem ám. Ügyesek voltatok – nézett mindnyájunkra Sehun.
- Jéé… Úr Isten. Ezt fel kell venni – vette elő a telefonját Chen, és beállította rajta a hangrögzítőt. – Kérlek, ismételd el, Sehun! Mik voltunk mi? Te őszinte dicsérő szavakat intéztél felénk?! Hát piros betűs nap a naptárban!!
- Már csak azért se – kapta ki Chen kezéből a telefont Sehun, és kikapcsolta. Mindannyian nevettünk, majd Kibum odajött hozzánk.
- Hé srácok… ez a fogadás marha unalmas, nem koccolunk át hozzánk?! Öreganyám úgy sincs otthon ma este – vigyorodott el. – Egy kis zártkörű évzáró party? Hm?
- Ez jó ötlet! – lelkesedett fel Chen, mire mindannyian bólogattunk.
- De… kikre gondoltál? – kérdezte Sehun.
- Mondjuk pont ez a csokor itt, tökéletesen megfelelne – mutatott körbe ránk Kibum. A csokor nem foglalt mást magában, mint engem, Chent, Kait,és Sehunt.
Kibum nem is lakott messze a sulitól – gyalog körül belül tizenöt perc volt. Egy kis kertes házhoz értünk oda. Látszott hogy öregek laknak benne, mert stílusában és berendezésében is régiesnek hatott.
Beinvitált minket a nappaliba, ahol leültünk a kávézóasztal köré a földre. Ezután egy pillanatra kiment a konyhába, és már hozta is az italt magával.
- Csak hogy nehogy szomjasak maradjunk már! A fogadáson nem tudtak rendes innivalót adni – rázta a fejét, és letette az asztalra az átlátszó folyadékkal teli üveget. – Igazi házi pálinka. Ha valami, akkor ez nem vicc.
- Jézusom, Kibum, ne – hőkölt vissza Chen, mire én is meglepődtem. Ha már Chen visszahőköl, az durva lehet!
- Nyugi, nem az a cél, hogy igyunk, hányjunk és belefeküdjünk – töltögette ki Kibum a kis poharakba a folyadékot melynek a szaga is már marha erős volt. – Ebből egy elég. Csak a jókedv megalapozása végett – kacsintott, miután a legutolsót is kitöltötte magának, és megfogta, majd a magasba emelete. – A musicalre, és hogy minden kurvára rendben van!!
- Egészség! – koccintottunk a magasban, majd lehúztuk az italt.
Ezután mást nem lehetett hallani, csak eszeveszett, fuldokló köhögéseket. Egyedül Kibum volt az, aki csak egy pár másodpercre megköszörülte a torkát, majd értetlenül nézett körbe.
- Ó, elfelejtettem vizet hozni – jött rá a hibájára, és gyorsan hozott egy üveg ásványvizet, amiért úgy kapkodtunk egyenként, mint akik a sivatagban mennek egy hete.
Ebből a piából… tényleg elég volt egy. BŐVEN.
Beszélgetni kezdtünk, de nem telt bele húsz perc, de egyre jobb kedvünk lett, és egyre inkább többet nevettünk. Nem éreztem magam kifejezetten részegnek, csak gátlástalanabbnak… és ezt máson is erősen észrevettem.
Ez az ember nem volt más, mint Kai.
Az asztal körül ahol ültünk a földön, ő ült természetesen mellettem. Azonban észrevettem, hogy ahogy telik az idő, egyre inkább közelebb ül hozzám, és nem igazán érdekli, ki lát bennünket. Először csak a kezét helyezte a térdemre az asztal alatt… majd egyre többször végigsimított a combomon, amitől megfeszült a teljes testem. Értetlenül néztem rá, de ő úgy tett, mint aki nem is veszi észre, hogy valami zavar engem. (Illetve… helyesbítek. Nem zavart, csak az zavart, hogy ezt mindenki látja, és hogy őket zavarja-e?!) Aztán már át is karolt, és magához húzott, majd így voltunk jó sokáig, míg tovább beszélgettünk önfeledten (legalábbis ő, mert én totál le voltam fagyva). A nyakam hátulját is elkezdte cirógatni, játszott a hajammal, majd néha, mikor egy-egy kommentárját csak nekem szánta mondani, egészen közel hajolt a fülemhez, szinte hozzám bújva, majd úgy suttogott belé. Én már totálisan azt hittem meghalok… már eleve ezektől a tetteitől, hát még attól, hogy ezt éppenséggel mindenki végignézi!
Sehunt figyeltem folyamatosan, de úgy tűnt, nem igazán érdekli, legalábbis kerül minket a tekintetével. Chen viszont annál inkább gyanúsnak tűnt, és egyszer-egyszer össze is találkozott a szemünk. Én ekkor kínosan elpillantottam, de láttam hogy teljesen veszi a lapot.
Kait szerintem nagyon megüthette a pia, mert éreztem rajta – a mozdulataiból, és abból hogy mindenen harsányan felnevet.
Egyszer csak végigsimított az arcélemen váratlanul, mire én totál lefagytam.
- Gyönyörű vagy… de tényleg. Nem viccelek. – mondta halkan, búgó hangon a fülembe, és talán még egy puszit is adott az arcomra. A testem minden szeglete borsózott, és lefagytam…
- Na jól van, menjetek szobára kedveskéim! – fogta meg a vállamat Kibum, és gondolom csak heccelésből, de jó harsányan mondta eme mondatát. Erre mindenki elhallgatott és a tekintetek ránk szegeződtek. Kai csak bazsalygott tovább, én pedig nem tudtam, mennyire lehetek vörös – annyira mint egy rák, vagy egy pipacs. – Na gyerünk,  mutassatok nekünk végre egy normális csókot! Gyerünk! Mutassátok meg milyen egy igazi boldog pár akik egymásra találtak – veregette meg a vállamat Kibum.
- Úgyis mindenki tudja már! Ne fogjátok vissza magatokat, nincs szükség rá! Nem igaz Sehun? – bökte meg szobatársát Chen.
- Nehogy miattam aggódjatok már. Felőlem smároljatok úgy ahogy akartok! – bökte oda Sehun, bár látszott hogy kicsit nehezen, de a Sehun féle mogorvaság és sarkítás azt jelezte, tényleg így gondolja. Épp ezért nem is aggódtam már volna, de nem is lett volna időm mert… Kai egy mozdulattal magához fordította a fejemet, és finoman megcsókolt mindenki előtt.
Annyira furcsa volt Kai… nagyon jól esett a csók, de mintha tényleg… olyan túlfűtött lett volna? Kai… be lett volna indulva?!
A többiek tapsoltak nekünk.
- Ha már a suliba rejtőznötök kell, legalább előttünk ne kelljen. – kacsintott Kibum.
Annyira hálás voltam hogy ilyen barátaim vannak… hogy azt elmondani nem lehet.
Hamarosan visszaindultunk a koleszba. Kait kicsit koordinálni kellett, mert úgy tűnt a gátlásaival együtt eltűnt a mozgási képességének pontossága is. Mindeközben végig suttogott a fülembe azon a hangon, amitől tényleg libabőrössé váltam, és csaknem én is bekapcsolódtam, de mindig visszatérítettem magam a józan eszemmel, hogy most ezt csak azért teszi, mert részeg a lelkem.
- Aish, az utolsó éjszakánk együtt, azt hiszem… hacsak nem ismét egymást kapjuk jövőre – csuktam be sóhajtva magunk után a szobánk ajtaját.  Kai lehuppant a saját ágyára.
- Utolsó együtt töltött este? Ne… nem akarom. – rázta meg a fejét, majd csalogató gesztusokat csinált egyik kezével. – Gyere ide Luhan… légyszi – kérlelt, és elmosolyodott.
- Itt vagyok – ültem le mellé, majd ránéztem.
- Olyan gyönyörű vagy. – simított megint végig az arcomon egyik ujjával, mire én felkuncogtam.
- Ezt ma már sokadszorra mondod nekem Kai-ssi… köszönöm. – mosolyodtam el. – De most szerintem feküdj le, és pihenj… kicsit megártott neked a pálinka – mondtam, majd vállainál fogva gyengéden fekvő helyzetbe „kényszerítettem”.
- De én még nem vagyok ám álmos… - biggyesztette le kicsit ajkait, majd karját kinyújtva felém megfogta a vállaimat, és finoman magára húzott. Ajkaink rögtön összeértek, ő pedig gyengéden ízlelgetni kezdte azokat. Én természetesen visszacsókoltam, és az érzés így is mámoros volt, de folyton ott motoszkált bennem, hogy Kai most részeg.
Egyszer csak csókunk közben a kezét bebújtatta a pólóm alá, így végigvezetve tenyerét a gerincem mentén, mire egy aprót belesóhajtottam a csókunkba. A testem nagyon érzékeny volt… minden egyes érintésre, főleg tőle.
- Ez tetszik, Luhan? – suttogta a csókunkba megint azon a hangon, és azt vettem észre, hogy lábainkkal egymásba gabalyodva fekszem Kain szorosan. Másik keze a hátsómon nyugodott, és bár a nadrágon keresztül persze, de a… szóval eléggé közel voltunk egymáshoz.
- Tetszik? – kérdezte újból, majd nyelvével finoman végignyalt az alsó ajkamon, amitől teljesen elöntött a libabőr, és ismét egy sóhaj jött ki számon. És ha ez még nem lett volna elég, a hátsómon elhelyezkedő keze finoman meg is markolta a testrészemet.
- A… azt hiszem igen… - próbáltam makogva válaszolni.
Kai ezután nyelvének hegyét ajkaim közé helyezve, bejutást kérve a számba. Én engedtem neki, bár már így is éreztem magamon, hogy lángolok, és nem tudtam hová fog ez még tartani, a még smárolni is kezdünk, amit… igazából még sosem csináltam senkivel.
Kai – mintha tudta volna hogy kezdő vagyok – kezdetben csak lassan kezdte nyelvével simogatni az enyémet, mire én megpróbáltam átvenni a ritmust. Mikor én is ráéreztem, akkor jöttem rá hogy ez mennyire, iszonyatosan, fantasztikusan, elképesztően jó.
Nem is érdekelt engem már, hogy miért csinálja ezt - azért mert részeg, vagy mert tényleg akarja - egyszerűen olyan jól esett a testemnek, hogy akár az örökkévalóságig képes lettem volna ezt folytatni.
Ráadásul közben Kai keze nem állt meg. Tovább cirógatta a hátamat, oldalamat, ezzel folyamatos libabőrt képezve rajtam. Próbálkoztam én is ügyködni valamit, de alig tudtam koncentrálni, olyan jól esett amit csinált. Én nyakát simogattam, valamint bátorkodtam benyúlni az ő pólója alá is remegő kezemmel. Kockás hasán mámoros öröm volt végigsimítani.
Ahogy ezt folytattuk, tudtam, hogy már odalent is aktivizálódtak a dolgok, és bár hülyén hangzik, de ettől féltem a legjobban. Mi lesz ha érzi…? Vagyis… biztosan gondolja, de akkor is… (Atyám, hogy lehetek ekkora amatőr??!)
Fantasztikus nyelves csókunkat lezárta egy hosszabb csókkal alsó ajkamon, majd lassan eltávolodva tőle a szemébe néztem.
Persze… részeg volt. De akkor is… láttam a szemében a szerelmet. Az igazi szerelmet.
Most már semmi kétségem nem volt afelől, hogy szeret engem.
Laposakat pislogott rám mosolyogva, majd eltűrt egy tincset a hajamból a fülem mögé.
- Aludj itt velem. – kérlelte aranyos hangon. Nem lehetett neki ellenállni.
- Kiűzni se tudtál volna most már innen – kuncogtam fel, majd láttam, hogy tényleg egyre hosszabbakat pislog. Biztos elálmosodott.
Lassan lemásztam róla, és mellé bújtam.
- Aludjunk. – adtam az arcára egy puszit, mire ő bólintott egyet. Lekapcsoltam a villanyt, és magunkra húztam a takarót. – Jó éjt… Jongin.
*
Másnap reggel olyan furcsa volt úgy felkelni, hogy lehet, többé nem leszek vele egy szobában… Szörnyű érzés volt, mit ne mondjak.
De legalább végre volt egy reggel, ahol normálisan együtt keltünk fel. Kainak rettenetesen fájt a feje Kibum csodapálinkájától, így két gyógyszert kellett bevennie mire elmúlott.
- Hé… de emlékszel egyébként mindenre az estéből? – kérdeztem félénken tőle, főként az este utolsó fél órájának elteltével kapcsolatosan.
- Persze. – nézett rám, majd egy pillanatra megjelent egy kis sokat mondó mosoly a száján.
Aznap nem volt tanítás, csak délután a bizonyítványosztó és az évzáró. Ahogy az évnyitót is, ezt is ugyanúgy utálta mindenki… főleg, mikor szembesült az eredményeivel. Hát, látszott az én bizonyítványomon is, hogy ez az év nem volt zökkenőmentes, viszont a matek eredményemen abszolút látszott Kai segítsége, mert egy jegyet javítottam az előző évhez képest. Külön dicséretet kaptam életemben először a musicalben való részvételemért, aminek nagyon örültem.
Kai persze szín ötös volt mindenből, ahogy azt mindenki tudta is előre. Chen megint csak kettessel ment át mindenből, de ő látszólag teljesen elégedett volt ezzel a szinttel. Sehun hozzám hasonló eredménnyel végzett.
Sehun és Chen már jóval előbb elindultak haza, úgyhogy tőlük már előre elköszöntünk. Mikor Kaival ketten ballagtunk visszafelé a koleszba a költözés miatt, valahogy elfogott valami rossz érzés. Hogy vége van valaminek. Nagyon… nagyon fog hiányozni, hogy Kaival szobatársak legyünk. Pont most, hogy végre együtt vagyunk.
Mit fogok nélküle csinálni egész nyáron? Van egyáltalán bármi, ami rá emlékeztethetne?
A pakolás közben megtaláltam a tőle kapott kis karácsonyi angyalkámat, aminek nagyon nagyon megörültem. Egy pillanatra magamhoz öleltem, majd gyorsan el is raktam a zsebembe.
Szótlanul pakoltunk mindketten, egészen mindaddig, míg már mindkettőnk bőröndje telepakolva állt a szoba közepén. Bár neki még vissza volt egy pár dolog, így továbbra is azokat rendezgette. Talán ő is ugyanazon gondolkozott mint én… legalábbis biztos voltam benne, hogy neki is megfordult a fejében, hogy mi lesz tovább.
A mobiltelefonom megcsörrent. Édesanyám volt az, aki már ezek szerint lent várt engem a kocsijával a parkolóban. Nagyot dobbant a szívem… eljött a búcsú ideje.
- Kai… - fordultam felé. – A nyáron… szeretnél találkozni? – kérdeztem félénken.
Kai elmosolyodott.
- Persze. Jó lenne.
Válasza hallatán az arcom felragyogott. Milyen jó lenne… Kai nálunk! Bár biztosan unatkozna szegény egy faluban… vagy akár csak egy napra valahol. Egy nap ami csak a miénk…
- Akkor… majd keressük egymást?
- Úgyis tudjuk egymás számát. Majd felhívlak. Jó? – állt fel az ágyáról, és közelebb lépett hozzám. Egyik keze fejem hátuljára csúszott, majd finoman megcsókolt, és homlokunkat összeérintette. – Menj. Anyukád már biztosan vár.
- Rendben – bólogattam. A torkomban gombóc keletkezett… nem akartam ott hagyni. Nem, nem, és nem. De a telefonom újból csörgött.
- Menj. – mondta újra Kai, nekem pedig máris elhomályosodott a látásom a könnyeimtől, de ezt leplezni próbáltam egy mosollyal arcomon.
Nehéz volt rávennem magam arra, hogy kilépjek a szoba ajtaján, de muszáj volt, és megtettem.
A kolesz folyosóján végigbaktatva szipogtam párat, megtöröltem a szemem, és megszívtam magam.
Hiányozni fog… nagyon. De nincs min szomorkodnom. Kai és én… együtt vagyunk!

Ha belegondolok, hogy milyen érzésekkel kezdtem ezt az évet, akkor tényleg úgy alakultak a dolgok, ahogyan sosem gondoltam volna, hogy valaha fognak. Ki gondolta volna, hogy egy év alatt ennyi minden történhet, ugye?

Vége





[Kedves olvasók! Nem tudok elég köszönetet mondani hogy kinyilvánítsam a hálámat, amiért ennyien olvastátok ezt a kis történetet. Tényleg, nagyon nagyon nagyon hálás vagyok nektek és szeretlek benneteket. <3 Hogy írtok véleményt, hogy vártátok, érdeklődtetek, lájkoltatok, kommenteltetek, és itt voltatok. Ha ti nem lennétek, ez a történet nem született volna meg - hiszen ti vagytok azok akik inspirtáltok engem az írásra. Még egyszer nagyon nagyon nagyon köszönöm nektek! KÖSZÖNÖM!! <333

Szeretném ha minél többen kinyilvánítanátok a véleményeteket a történettel kapcsolatosan, akár azok is akik nem szoktak írni. Számtalan dolog van amire kíváncsi lennék, akár ezt most ide le is írom, "tippként", hogy miről is adhatnátok nekem véleményt. :)
1. Milyen benyomással volt rátok az első rész? Mi volt benne, ami miatt tovább olvastátok?  2. Melyik volt a kedvenc részetek az egész történetből? 3. Mi az a dolog, ami nem tetszett benne, esetleg feleslegesnek tartottál/másképp lett volna jobb, ha alakul? 4. Volt-e benne olyan poén, ami tetszett, és ha igen, melyik? :D 5. Kedvenc pillanat, idézet? 6. Mi a véleményetek Kai változásáról a történet során? Illetve ha tudtok ahhoz írni, Luhanéról? 7. Hogy tetszettek a hozzá tartozó képek? :'D 8. Olyan dolog a történetben ami nem derült ki, vagy nem teljesen, de kíváncsi vagy rá? 9. több nem jut eszembe. .__.
Nagyon köszönöm ha bármelyiket is megválaszoljátok! 

ÉS! Még ne hagyjátok el örökre a blogot, mert most már nincs erőm hogy megcsináljam, de holnap (vagy a napokban) fogok csinálni különböző extrákat a történethez. ;) Ebben kihagyott részek, apró részletek amik a történetben nincsenek de érdekelhetnek, bővebb karakterleírások stb. lesznek. ^^]

<3

40 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Most kicsit szégyellem magam, hogy csak az utolsóhoz írok, mikor minden egyes nap többször megnéztem, van e friss >< (vagyis úgy emlékszem, hogy eddig egy kommentet sem eresztettem meg .-.)
    Amikor elkezdtem olvasni a történetet, már több fejezet is fent volt. De még nem indult el annyira, szóva:D na, ennek az lenne a lényege, hogy rettentően felkeltette az érdeklődésemet, leginkább Kai titokzatos jelleme miatt.. :)
    Meg persze arra is nagyon kíváncsi voltam, hogy Luhan mit tud majd elérni nála :D
    És ugye Chen :3 az UB-m <3 És olyan sokat szerepelt *---* a jelleme pedig *-* ahw, imádom, szavam nem lehet :D Rajta nevettem talán a legtöbbet, főleg, mikor a dolgozatát magyarázta a tanárnak xD <3 Tündéri, de komolyan *-* Remélem az extrákból kiderül még valami róla, esetleg egy kis szerelmi szál is ~ :3 (de azért ha így lesz, remélem semmi heteroszexuális xS ... Amúgy sem szeretem, vele meg végképp...o.o)
    Kai.. Kinyílt :3 valahogy minden fázisàban szerettem, de főleg akkor, mikor szívatta szegény kis Bambit :D Remélem, hogy a TaeMin után maradt kis ebei lassan teljesen begyógyulnak LuHan által :3
    KiBum... :) Őt nagyon szeretem :3 Ès itt is olyan sokat tett ^^ ...
    Olyan kellemes az egész ficben az,hogy a mellékszereplők ennyire szervesen részt vesznek a cselekmény alakításàban :')
    Mint Lay is :) Alig szerepelt, de kulcsfontosságú volt.
    SeHun... Ő olyan... Sehunos xD <3 Imádtam azt a csípkelődős stílusát :DD ... De az aggaszt, hogy mi lesz vele a betegsége végett :(
    Ami pedig a végét illeti, happy endnek végül is happy end, te kicsit szívszorongató :) Tetszik, ahogy lezártad
    Mondjuk egy jó kis eksönt szívesen olvastam volna, de valahogy nem illett volna a képbe szerintem, szóval marad a képzelet ~ :'3
    Azt hiszem, ennyi lenne, bár biztosan lenne még sok-sok minden hozzáfűznivalóm, de jelenleg ennyi jit eszembe :)
    Köszönöm, hogy egy ilyen érdekes és magas színvonalon megírt történetet adtál nekünk *-* :) Tényleg, egy élmény volt olvasni, és izgulni két rész között :3
    Még sok ilyet! :) <3

    Ui.: bocsánat az esetleges hibákért és szóismétlésekért, telefonon vagyok és nemrég keltem xD
    Minden jót!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem leghosszabb kommentje .-. (bocsi, ezt muszáj volt:'D)

      Törlés
    2. Húú nagyon örülök hogy a "Néma" olvasókat is sikerült megszólaltatnom *-* Nagyon jó olvasni a véleményedet a karakterekről, és hogy így megszeretted őket ^^ Azon meglepődtem, mikor írtad, hogy szívszorongató vége lett. Talán mert elbúcsúztak? :) Ezt nem értettem annyira. De örülök hogy tetszik a lezárás :)
      Az extrákban kicsit másfajta dolgok lesznek, de ki tudja, ezen még morfondírozok. Úgyis tervezek majd extra kis részeket később ;)
      Én köszönöm hogy rengetegen olvastátok és adtatok véleményt nekem, és inspirációt. Remélem hogy a többi írásommal is képes leszek örömet szerezni ^^

      Törlés
  2. Teljesen.. összefüggéstelen érzelmekkel vártam ezt a részt, mert tudtam, hogy az utolsó lesz. De nagyon megörültem, amikor olvastam hogy még lesz pár extra fejezet:)
    Látszik a történeten, hogy kidolgozott, nem sablonos, és hogy nem megszokott párossal írtad, még jobb volt, talán egyszer olvastam ezen kívül Kaihant ( de ha Jongin, akkor nekem KaiBaek:3)
    Engem már a prológus is megfogott, úgyhogy természetesen tovább olvastam, az első rész még csak ilyen "ízelítőnek" hatott bennem, az eseméyek akkor indultak be, amikor Luhan elhatározta, hogy elmondja Kainak az érzéseit - legalábbis számomra.
    A kedvenc részeim határozottan a táborosak voltak, illetve amikor Jongdae házibulit rendezett.
    Az ő és Sehun beszólásait nagyon bírtam, azok viccesek voltak, és Kibum megjelenése is jót tett a történetnek. Mert ő egy kihagyhatatlan személyiség^^
    Kai változását annyira szépen levezetted. Lassan bontakoztak ki az érzelmei, ezáltal mindenkit az őrületbe kergetve, de ez így volt tökéletes. Luhanra nem tudok mit írni, végig imádtam a cuki pofiját, még magamon is meglepődtem, hogy talán jobban szerettem a karakterét, mint Jonginét - ilyesmi nem sok történetben fordul elő.
    A képek nagyon tetszettek:D
    A kedvenc pillanatom az utolsó részben volt, amikor Luhan azt mondta hogy Jongin, Kai helyett. Végig arra vártam, mikor fogja már a saját nevén szólítani.
    Várom az extra részeket!:) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a véleményedet!
      Uhh öröm volt olvasni amiket írtál. Olyan érzésem volt hgoy "Igeen pontosan így szerettem volna hogy érezz *-*". Az első rész aggasztott engem is, mert nem az a fajta ami annyira tovább húzza az embert. Csak sugallja, hoyg itt valami biztos lesz. (Amúgy elolvastam legalábbis átfutottam újból az egész történetet az utolsó rész megírása előtt, és az első rész nekem kifejezetten fura volt. o_o) Örülök hogy a karakterek tetszettek és senkit nem éreztél feleslegesnek. :)
      éséés észrevetted a pillanatot *____* jaaj de jóó, reméltem hogy lesz valaki aki átérzi a fontosságát >w<v
      Mégegyszer köszönöm hogy olvastad! :)

      Törlés
  3. Nos azt hiszem nem neked hanem nekünk olvasóknak kellene köszönetünket ki nyílvánítani (ígykelleztírni?vagymia?namind1).
    Nagyon vegyes érzelmeim voltak mikor láttam, hogy van új rész de mivel tudtam hogy az utolsó így kicsit... najó nagyon szomorú voltam.
    Imádtam és kicsit szégyellem is magam mert alig írtam megjegyzést, de most írok is.
    Lássuk csak.. :)
    1. Az első rész elolvasása utáni első gondolatom:
    WTF?!? KAIHAN?!? Mert én igazából HunHan shipper vagyok és mivel Sehun is benne van így azért olvastam tovább mert kíváncsi voltam hogy mi lesz ebből.
    2. Lehetetlen kérés... Azt hiszem az összes rész a kedvencem volt. :)
    3. Nekem teljesen tökéletes volt így, nagyon imádtam. Örülnék ha így tudnék írni.
    4. Chen.. Chen maga egy vicc :D mármint a karatkere. Nagyon imádtam. Nameg a Jackos részek :D Luhan béna moonwalkja xD naigen. De a kedvenc poénom az volt mikor Kai elősőre szívatta meg Luhant, hogy meztelen szaladgált xD
    5. Amikor táncoltak.. amikor EGYÜTT táncoltak.. na az nagyon megfogott :)
    6. Kai hatalmas változáson ment keresztül ami nagyon tetszett. Nagyon szépen, fokozatosan írtad le ahogy megnyílik, feltártad azt is hogy miért volt ilyen és ezen természetesen Lulu segített. Ő is változott de nem sokat.
    7. A képek is nagyon tetszettek de ugyen két ilyen jó pasiról nem nehéz rossz képet találni.. :P
    8. Hmm nemtudom.. talán Chenről olvastam volna egy kicsit többet.
    Összességében imádtam és nemtudom hogy te milyen folytatásra gondoltál vagy egyáltalán gondolkodsz-e ilyesmin de én szívesen olvasnám, hogy mi történik velük a nyáron, vagy jövő évben.
    Köszönöm a sok élményt a történetedből és mindent mást is :)
    (életemleghosszabbkomija:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te vagy a második aki élete leghosszabb komiját írja nekem o__o *megtisztelve érzi magát* <3
      Uhh de örülök hogy így váalszoltál a kérdéseimre. ^^ Haha a páros sokat számít, bizony. Én magam sem tudom miért ezt választottam, csak úgy kipattant.. tudtam hogy nem egy igazán népszerű páros mint a HunHan, őket én is valahogy jobban csíp(t)em. Ezzel a történettel annyira közel került hozzám a KaiHan hogy uhh, imádom őket *-*
      Chent nagyon sokan megszerették amin meg is lepődtem. :) De örülök neki. És valóban... az a poén szerintem se lett rossz. x'DD A táncolást is jó érzés volt megírni. Bár nagyon részletesen kelett magam előtt látnom, és egy mozgalmas jelenet, amit részleteiben kellett leírnom. Reméltem hogy azért átjön. ^^ Mindenki azt mondja Kai fokozaton változott és ez így van jól, mert pontosan így akartam. Nem akartam egy nagy törést.. a személyisége amivel indítottam, nagyon kemény dió volt, és törés nélkül idáig eljutni... hát szokszor ültem fejvakarva a gép előtt.
      Chenről.. hm. Azextrákba beleszámítom eme mondatodat ;D
      Megfordult a fejemben hogy HA csinálnék második évadot akkor miről szólhatna... hm. De ez még csak tanakodás tárgya, szóval jegelem a témát. ;) Sok új történetet is szeretnék, ezeket a karaktereket ha lesz is második évad, pihentetem.
      Köszönöm hogy írtál nekem! <3

      Törlés
  4. Szia! Tudom, hogy nem gyakran szoktam neked véleményt írni, és főleg nem ide, hanem inkább facebookra, de mivel ez az utolsó rész, most megteszem.
    Én ugyan egyáltalán nem shippelem ezt a két tagot együtt, de ha valaki jó író, én aztán bármilyen párossal szívesen olvasok az illetőtől. És szerintem te jó író vagy. Az írásod könnyed, szórakoztató, nem kacifántos, hanem egyszerű és érthető, amit én nagyon tudok értékelni. Nem szeretem, ha valaki fölöslegesen teletűzdeli az írásait mindenféle költői képekkel, meg túlművészkedi az írást. Te nem ezt teszed, és épp ezt szeretem a történeteidben.
    A karakterek közül nekem Chen volt az egyik kedvencem. Alapból ő az egyik kedvenc tagom a bandából, ezért nagyon örültem, hogy beleírtad a történetbe, és mindig megmosolyogtatott a vidámságával, a lelkesítő dalolászásával, később pedig az volt szimpatikus benne, hogy olyan segítőkész és megértő volt Luhannal.
    Sehunnal kapcsolatban.. az utolsó pár résznél eszembe jutott, hogy rég volt szó a betegségéről, tuti lesz itt még valami vele és be is jött a tippem. Aggódtam érte, hogy esetleg megölöd őt, de végül erre nem került sor. És úgy érzem, szükség volt arra is, hogy legyen valaki, aki nem egészen tudja elfogadni őket, mert ha mindenki olyan megértő lett volna Kai és Luhan kapcsolatával, az kicsit tündérmeseszerű lett volna.
    Luhant nagyon kedveltem, olyan csupa szív-csupa lélek személyisége volt ebben a történetben. Aranyos volt, ahogy próbálta kihozni Jongint a csigaházából és nem adta fel, bármilyen nehéz is volt. A belső kis vívódásait szépen leírtad, és ami még tetszett az az volt, hogy mikor még úgy érezte, nem lehet esélye Kainál, akkor is próbált rajta segíteni, hogy a fiú újra a régi önmaga lehessen. Nem csak azért csinálta az egészet, hogy magába bolondítsa a fiút, hanem azért, hogy Jonginnak jobb legyen.
    Most nem tudnám megmondani, hogy melyik volt a kedvenc jelenetem, vagy a kedvenc poénom, de pl. azokat a részeket szerettem, amikor valamilyen társas összejövetelt írtál le, mint pl. a táborban, vagy Chen szülinapján. Ilyenkor sok minden kiderült Kairól, és közelebb is kerültek egymáshoz. Tetszett még az is, amikor Luhan is bátrabb volt, mint általában és annak ellenére mondjuk, hogy ő maga is nehezen vette rá magát, vagy kínosan érezte magát, mégis megtette, amit akart, pl. mikor egy szál törülközőben császkált Kai előtt, vagy mikor csak úgy letámadta. Vagy eleve az, hogy bevallotta Jonginnak az érzéseit. Yixing abszolút pozitív karakter volt nekem, és pont időben jött ahhoz, hogy lendítsen egyet Luhan önbizalmán, csakúgy mint Kibum. Azt hiszem, kimondhatjuk, hogy a Chen-Kibum-Yixing trió segítsége és támogatása nélkül Luhan drága nem jutott volna ilyen messzire a saját kétségei miatt. Ezek a karakterek pont arra voltak hivatva, hogy ezeket eloszlassák benne, egy újabb löketet adva Luhannak Kai felé.
    Egyszer volt egy fejezet, amikor több olvasód is azt írta, hogy kicsit lassan halad a történet. Szerintem jó volt ez a tempó, ahogy volt. Ha valaki olyan, mint Kai volt ebben a történetben, az nem fog egyik napról a másikra megváltozni csak úgy. Kainak is sok mindenen kellett keresztülmennie ahhoz, hogy túljusson Taeminen, és elsősorban azt kellett nála elérni, hogy egyáltalán hajlandó legyen erre.
    Most hirtelen, nem tudom, mit akartam még írni, de azt hiszem, a lényeg benne van. Szerettem olvasni ezt a történetet és hiányozni fog, azt hiszem. Gratulálok hozzá és sok sikert a továbbiakban is. :D

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Huhh. Nagyon jól esik amit írtál.. hogy nem csak a történetről, hanem magáról rólam is, mint íróról is szót ejtettél. Nagyon szépen köszönöm, és érdekesen olvastam amit a stílusomról mondtál... azt hiszem én tényleg az "egyszerűbb" de emészhetőbb írásokkal rendelkező írókhoz tartozom. :) Én magam is szeretem az ilyen történeteket, nem is nagyon tudok szépen írni, meg költőien. Próbálkoztam, de egyszerűen nem ment... azt hiszem maradok ennél. :) Bár talán kicsit még túlságosan is egyszerű lett a letmeloveyou, ez talán azért van mert eleve így határoztam el mikor nekikezdtem: könnyed.
      Nahát... Chent te is szereted. :D Haha, mindenki hogy megszerette őt! Nem gondoltam volna!
      Bizony... Sehun karaktere talán egy kicsi "feketítésként" is funkcionált a történetben. Először megmondom őszintén, fogalmam sem volt róla, neki mi lesz a célja. Úgy gondoltam, baráti féltékenységként fog majd szerepelni (ami kicsit fel is ütötte a fejét) és a betegséggel is először azt gondoltam, ha úgy jön ki a lépés, meghal. De nem így történt... így elis gondolkoztat hogy vajon felesleges-e a betegsége, de talán nem, mer tahogy mondtad is, túl tündérmeseszerű lenne ha minden szép és jó. :)
      Ahh, örülök hogy túlláttál kicsit Luhan cuki őzike karakterén.:) Valóban ezt szerettem volna azért tükrözni, hogy nem csak magával van elfoglalva... a szerelem amit érez, az tiszta, és nem önző.
      Azokat a társas részeket én is nagyons zerettem megírni. Nekem is azok a kedvenc részeim :) A tábor, chen bulija, vagy az utolsó részben Kibumnál. Ezeket mindig tök jól el tudom képzelni (talán azért mert én is szeretek bulizni :'DD).
      Bizony, ez a trió mind ebben játszott döntő szerepet. Chen kicsit közelebb állt ugye Luhanhoz, de valahol ha belegondolok a segítőkészségükben mind ugyanolyan voltak. Kicsit aggódtam hogy egyformákká válhatnak... de talán sikerült ennek ellenére elütő karakternek kreálnom őket. :)
      Óh,mennyit aggódtam én azon hgy túl lassú. o_o pedig én tudtam mikor fog bekövetkezni a "fordulópont", dierkt kicsit meredekebb emelkedést akartam a vége felé, mikor már "elegük" lenne pont az olvasóknak. Ezt azzal próbáltam kompenzálni hogy bár érzelmileg kicsit lassan haladt a történet, mindig volt valami mozgás, buli, esemény, amivel mégis mozgalmasabbá tehettem, és a karakterekkel próbáltam játszadozni, megszerettetni őket annyira, hogy ők is feldobják.
      Bizony, Kai nehéz dió volt, és ahhoz hogy ne törjön meg a történet "realitása", muszáj volt ennyi időnek eltelnie. De itt vagyunk, megérkeztünk, és azt hiszem sikerrel is jártam ^^

      Nagyon köszönöm a szép tartalmas véleményedet! :)

      Törlés
  5. Hát Vége lett. Ez annyira szomorú hír. De az kicsit boldogít, hogy lesznek plusz részek is, na meg az is, hogy akkor nemsokára lesz másik fici is. De azért hiányozni fog, ahogy a többi is. Annyira izgalmasra megírod a részeket, hogy kész kínzás kivárni az időt a következőig. Imádom a karaktereid személyiségét, és viselkedését is, mert nem unalmasak, hanem változatosak, ahogy maga az egész esemény. Valamikor tök szomorú, máskor meg röhögnöm kell rajta. Szóval szerettem olvasni nagyon. Sőt imádtam :)
    1. Már az első rész megfogott. Luhan plátói szerelme és Kai semmilyen, visszafogott viselkedése. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miként alakítod majd a dolgokat és a szereplőket.
    2. Kedvenc rész???? Uhmmmm...talán amikor Kibummal féltékennyé akarták tenni Kait.... de az is tetszett, amikor Luluka felbátorodott és megcsókolta...... de az is jó volt amikor kiderült, hogy Chen tud Lulu melegségéről. Igazából nem tudok választani. Sok minden tetszett benne.
    3. Nekem nincs olyan amit kihagytam volna. Mondjuk Sehun viselkedése zavart egy kicsit, de hát nem mindenki reagál ugyanúgy a dolgokra.
    4. A legviccesebb az volt amikor a táborban voltak, és Kai beszívatta Lulut. Hogy sztriptízelt, meg kergette.... hjajj ezen még mindig halálra röhögöm magam, ha visszagondolok rá . Ez fenomenális volt.
    5. A legszebb rész pedig.... egyértelműen az, hogy sikeresen megtört a jég és összejöttek. Imádom a Happy Endeket. Köszönhető ez Chennek és Keynek. Nélkülük nem biztos hogy sikerült volna :) Annyira aranyosak voltak végig, hogy támogatták Luhant és Kait.
    6.Kai változását irtó szépen és valósághűen végigvezetted az egészben. Nem volt az, hogy az egyik részben még nem érdekli a másikban pedig már fülig szerelmes. Minden fokozatosan történt. Először a barátság, majd a többi. Lulu meg...talán kicsit bátrabb lett, mint a legelején volt. A barátai sokat segítettek neki ebben.
    7. Imádtam a képeket. Feldobták a történetet közben.
    Szóval ennyi lenne. Imádtam olvasni, és remélem nemsokára megint minden reggel arra kelek, hogy suli előtt olvashatom az új fici új részeit. Köszönöm, hogy olvashattam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon köszönöm hogy írtál nekem :)
      Nekem is hiányozni fog, őszintén szólva. Nagyon jólesik hogy változatosnak találod a karaktereimet, mert nekem pont ez a célom, és nagyon jó mikor sikerült a visszajelzésekbőle zt kivennem. ^^ Örülök hogy megfogott az első rész - illetve hogy mégiscsak volt valami ami megfogjon, és ahogy mondtad, az, hogy Kai ilyen visszafogott. Hogy mi fog kisülni belőle... igen, talán ez az ami tovább inspirálhatja az embert az olvasásra. :)
      Neked is azok a kedvenc részeid ami a legtöbb embernek, illetve amire gondoltam is, hogy lesz. Ki ne szeretné mikor végre valahára összejönnek *-*
      Aminek pedig mégjobban örülök, hogy te is fokozatosnak láttad a változást. Rengetegszer féltem, hogy nagy lezs a törés a visszahúzódó Kai viselkedésében. Ezek szerint azért sikerült valósághűre írnom... pontosan ez volt a célom. ^^
      Olyan aranyos hogy erre keltél. T.T Már szinte megvolt az ütem, ugye? Én megírom éjjel, ti meg olvassátok reggel. XD De voltak olyan elvetemültek is akik épesek voltak hajnali 4kor lájkolni mikor kiraktam. O_O
      Nagyon köszönöm neked a hű olvasásodat ^^

      Törlés
  6. Szia.:)
    Vége... Tudtam, hogy egyszer el fog jönni, de nem hittem, hogy ilyen hamar meg fog történni. Kicsit szomorú vagyok, mert eléggé a szívemhez nőtt ez a kis blogocska. Mindig, amikor új rész volt, egyből elolvastam, mert annyira tetszett/tetszik ez a fici. Gratulálok, és sok sikert kívánok neked az életben, mint író. Fighting!

    1. Már nem emlékszem rá, de biztos, hogy jó volt, mert elkezdtem olvasni :D Sosem olvastam még Luhan-Kai párost, ezért kíváncsi lettem.
    2. Hmm, mindegyiket szerettem. :D
    3. Jobban örültem volna, ha egy kicsit előbb jöttek volna össze, mert akkor Kai karakterét is egy kicsit jobban megismerhettük volna.
    4. Sokat nevettem, és legtöbbször Sehunon meg Chenen. Konkrét dolog nem tetszett, de elárulom neked, hogy mindig mosollyal az arcomon olvastam végig a részeket. :$
    5. Ebben az utolsó fejezetben nagyon tetszett, hogy Kai ennyire kinyílt és bókolt Luhannak.
    6. Az ilyen fajta embereket, mint Kai, nehéz megnyitni a világ felé. Lassú folyamat, és nagyon jól megcsináltad, nem sietted el a dolgot. :) Véleményem szerint Luluka nem változott volna, nem lett volna bátrabb, ha nem találkozik Kibummal, szóval az ő változása minimális volt, de sorsdöntő.
    7. Szerintem mindig eltaláltad, hogy a részekhez milyen kép kellene. :DD
    8. Szívesen olvasnék pár randis fejezetet. Pl, amikor mesélnek magukról, s ezáltal mi is jobban megismernénk a két főkaraktert.
    9. Nekem sem jut már más az eszembe. xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szomorúságoddal nem vagy egyedül.. valahogy én is megszerettem ezeket a lükéket, meg az egésznek az írását, feelingjét. T.T <3 Mitnha egy kis ür lenne a lelkemben. Majd betömjük valami jó kis ficivel x3 Mint író... hahj nagyon köszönöm. Én megállok az egyszerű kis kpop ficik írásánál, valahogy úgy érzem ennél tovább nem tudok fejlődni. De valahol nekem ez elég is, mert csak szórakozásból teszem, és azért, hogy másoknak örömet szerezzek vele.^^
      Hát igen, KaiHan nem mindennapi, páran ezért is szeretik - pedig pont a népszerű párosokkal szoktak inkább ficiket olvasni, de mégis, valahogy a ritkaság is egy ok. Kai karakterét érzem hogy hiányoljátok... nos, HA lesz 2. évad akkor ott biztosan jobban kibontakozik majd, de ha másban, nem, majd az extra részeket megpróbálom ehhez igazítani. ;)
      A változásaikat teljesen jól látod. Pontosan így szerettem volna. A nyár, a randizás ad néhány labdát amivel esetleg lehetne mit kezdeni... nos, majd elválik. ^^
      Nagyon szépen köszönöm hogy olvastad és írtál hozzá!

      Törlés
  7. Édesdrága Kittykém! Sajnálom, hogy az előző részekhez nem írtam, de mivel feltüntetted, hogy már alig 1-2 rész van hátra, tartogattam a véleményemet a fináléra. :D És meg kell, hogy mondjam, imádtam. Tudod jól, mennyire nem rajongok az aranyos, édesbédes történetekért, ahol mindenki boldog és a többi kis aranyos dolog.
    Az elején úgy voltam vele, hogy na, elolvasom, unaloműzőnek jó lesz... aztán ez egyre fokozatosabban váltott át abba, hogy várni kezdtem a részeket és izgatottan mosolyogtam egy-egy rész után, hogy na akkor most mi fog történni. Így utólag belátom, nagyon jól tetted, hogy nem sietted el a cselekményeket és Jongin személyisége pontosan a végére teljesedett ki. Nem csalódtam, nagyon-nagyon jó volt és nagyon tetszett.
    Luhan karaktere egy imádnivaló kisfiú volt és annyira hitelesen tudtad leírni őt, hogy egyszer-kétszer meg is lepett. :D Persze jó értelemben. Tipikusan az a kis szerencsétlen szerelmes, aki csak nagy nehézségek árán tud lépni valamit, de akkor is úgy, hogy időközben háromszor szívrohamot kap és 24/7 irul-pirul :D Őt nagyon szerettem ^-^
    Kai az elején szimpatikus volt, aztán átcsúszott a negatív oldalra, végül mikor már nyitott Lulu felé, újból szimpatikus lett. Jongin annyira nagy kérdőjel volt a számomra (és talán még most is az, mert oké, hogy sok mindent megtudtunk róla, de biztos vagyok benne, hogy ennél több is lehet mögötte:D) és ezt igazából nem tudtam hova tenni. Le a kalappal előtted, hogy képes voltál így megformálni az ő karakterét. Szerintem igen nehéz egy egész jellemváltozást megírni egy ficiben, de neked sikerült és ez miatt nagyon boldog vagyok!! *o*
    Sehun és Chen volt tipikusan az az "all time fave" karakter, aki bármit csinált, én imádtam:D Esküszöm, én vártam hogy Sehunnal történjen valami durvább dolog, de na, ez a te történeted és te nem vagy olyan szóval nem neheztelek rád xD Örülök, hogy a végére ő is elfogadta Lulut (kisebb-nagyobb nehézségek árán), és igaz barátja maradt még ezek után is :3 Chenchen nélkül szerintem Lulu még mindig ott tartana, hogy lyukat nézne Jongin arcába és ennyi xD szóval szerintem Chen egy nagyon fontos karakter volt az egész történet során *-*
    Na, nem tudok mit mondani, szóval most jöjjenek a feltett kérdéseidre a válaszaim:D
    1. Nekem az első rész annyira nem tett mély benyomást, csak is miattad (és mert szeretlek) olvastam tovább.
    2. Fogalmam sincs, melyik a kedvenc részem, mert igazából mindegyik részt nagyon szeretem:D de talán ez az utolsó, mikor már minden jó *-*
    3. Én Sehunt megöltem volna, de ezt tudod jól xD Másba nem tudok belekötni:D Pedig régebben emlegettem, hogy nekem ez túl vontatott és lassú, de mára már belátom, hogy így tökéletes és kerek egész a történet!:3
    4. a poénokra nem igen emlékszem, de sok volt benne azt tudom:D
    5. A kedvenc pillanatom talán akkor volt, mikor Luhan bevallotta az érzéseit és elsírta magát, Kai meg égül megvigasztalta:") az nagyon édes volt!!
    6. Kai jellemváltozása csodásan lett megírva, egy rossz szót sem tudok rá mondani:D Lulu pedig ugyanaz a kisfiú maradt, mint a történet elején annyi különbséggel, hogy egy picivel több önbizalma lett:D
    7. Mivel tudom, hogy nehéz a részekhez megfelelő képeket találni, ezért szerintem nem kell aggódnod, jókat választottál:DDD
    8. Szerintem nincs ilyen:o Mindent megtudtunk és már az extrákat is elolvastam, szóval totálisan tisztában vagyok mindennel XD
    Na és így a végére meg szeretném köszönni, hogy megírtad ezt az aranyos kis történetet*-* És még azt hozzátenném, hogy nem csak a karakterek jelleme változott, hanem a te íráskészséged is:D Mármint sokkal jobban írsz, mint mondjuk akkor, amikor kezdted a történetet! Nagyon ügyes vagy! *o* Imádtam a történetet, imádlak téged is, és alig várom, hogy még többet olvassak majd tőled:DD csók ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg már vártam a te véleményedet <3 **
      Nekem kifejezett siker volt az, hogy a te kis horroros lelkeddel megszeretted ezt a ficit. Yaay~ x3 Luhan imádnivalóra sikeredett, bár én azt hittem hogy te éppene zért nem fogod kedvelni őt. De úgy látszik tévedtem! :D És érdekes a Kairól leírt kis "hullámvölgyed" is, de reális. Mikor elutasító volt, az ember azért megelégeli, hogy szegény buzgó Luluval ilyen. De aztán a végére kibújt a szög a zsákból ;) Na és hát igen, ahogy modnod... nagyon kemény dió volt megváltoztani úgy, hogy ne legyen benne törés, vagy nem-reális történés. Fuhhh, sokat izzadtam én itt a gép előtt hogy "ez nem túl furcsa Kaitól" "Nem túl meredek Kaitól" "Nem, Kai ehhez túl visszahúzódó". XD Chent mindenki favorizálta :DD Sehunról kicsit megosztóbbak a vélemények az enyhe homofóbsága miatt, de ez teljesen érthető. És igen az elején én is azt hittem hogy valami fog vele történni, egyfajta eszköznek tartottam kéznél, hogy ha jól jön ki, akkor megölöm (JÉZUSOM milyen ez így leírva XDDDDDDDD). De aztán megesett a szívem rajta, talán túlságosan befeketítette volna a dolog a felhőtlen hangulatú ficit. Chenék nélkül szerintem sem sikerült volna Luhannak, úgyhogy nagyon hálás lehet nekik. :3 1. Ezt megértem (mármint hogy nem votl benyomás - én is újraolvastam és utána feltettem magamban a kérdést hogy "hogy juthattak el ennyien a végéig" XDD) és HÁT ÉN IS TÉGED <333333 de édivagy te ;;
      2. Ez meglepő tőled, pont a felhőtlen rész a kedvenc :D
      3.Na azt tudom.XD És ne tudd meg mennyit stresszeltem hogy "úr isten elegük van hogy nem történik semmi". Pedig én tudtam hogy fog, csak kicsit így _/
      5.Komolyan ez a pillanat? Nos igen, talán az a nagy döntő rész. Mikor Kai magától tesz lépést. :3 (Amúgy azon is stresszeltem hogy Luhan nem sír túl sokat? XD)
      6. Köszönöm szépen~
      7.köszi~XD
      KOMOLYAN? O_O Jobban? Fejlődtem volna? De mitől? XD Hát ezt nagyon örömmel hallom. *-* én amúgy csak a régi történeteimen látom mikor olvasom hogy "OMG so lame". De nem szégyellem, az is én voltam. Csak fura mert akkor menőnek tartottam. XD Fu ezmiatt most boldogvagyok~

      Nagyon köszönöm hogy elolvastad, te vagy az egyik kedvenc íróm és nagyon sokat számít a véleményed. Remélem sikerül még olyan történetet írnom ami így tetszik neked. ^3^

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Szia!

    Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki úgy kezdett bele ennek a történetnek az olvasásába, hogy már majdnem vége volt. Írtam pár kommentet közben a hét folyamán, amikre már nem is emlékszem, hogy hogy is hoztam össze őket.

    Most, hogy már a második Exo-s ficednek is a végére értem (és várom a Phoenixes folytatását), bátran kijelentem, hogy Te vagy az egyik, ha nem a Kedvenc fic íróm, ha a fiúkról van szó. :) Egyszerűen minden bajom elszállt, amikor elmerültem a történeteidben.

    Szét kell szednem a kommentet, mert túl hosszú lett. Én is megdöntöttem a rekordomat. És úgy érzem, valami még bennem marardt, de már nem jön ki. Viszont most fogom a záró gondolataimat is leírni. Kicsit hülyén néz ki, de mindegy, nem akartam átírni rövidebbre.

    Köszönöm, hogy ilyen szép pillanatokat, órákat okoztál nekem, nekünk ezzel a fickel. Reméljük kapunk még jó pár hasonlóan történet. (Halkan jegyzem meg *szégyenlősen pillog*, lassan jönnek az elvonási tüneket a Raise you, like a phoenix új része miatt.)
    Köszi-köszi-köszi még egyszer! <3
    Judit

    folyt.köv

    VálaszTörlés
  10. 1. Az első rész még sok mindent nem árult el, de mindenképpen arra ösztönzött, hogy olvassam tovább (ha már ott volt még 26 fejezet). KaiHan ficet eddig még csak egyet olvastam, de nem volt valami érdekes, nem is emlékszem már rá. Elsősorban a megszokott párosokat favorizálom (HunHan, KaiSoo), de izgalmasnak tartom az új párosokat is. Mivel nem évek óta, csak pár hónapja csöppentem az Exo Planetre túl sok ficet sem olvastam még. Így lehet, hogy tengert lehetne rekeszteni a sok HunHan történettel, én még nem találtam meg a számomra megfelelőt, várok még. Ezért is volt bennem egy tartás, hogy most KaiHanba kezdjek. De hamar túltettem magam a pár perces bizonytalanságon és kilépve a komfortzónámból elkezdtem olvasni.
    Bár ezt már egyszer leírtam, de most megint: Talán az volt az ok, amiért maradtam, mert Kai zárkózott személyiségével könnyen tudtam azonosulni; nem volt valami aktív a közösségi életem a sulis időszakban. Érdekelt, hogy fog megváltozni a jelleme, mert nyilvánvaló volt, hogy oda fog kifutni a történet. Nagyon tetszett, hogy mindig csak egy leheletnyi változás következett be, cseppet sem volt erőltetett. Szépen kinyílt az a Jongin nevű virág, akit elültettél. :) És ezzel már el is árultam, hogy az volt a legkedvencebb gondolat, amikor Luhan ott az erdőben egy virághoz hasonlítja.
    Sehun csipkelődéseit nagyon bírtam, Chennel rengeteg poénos pillanatot hoztak a történetbe. Aggasztott a betegsége, de szerencsére nem halt meg. Bár benne van a pakliban, hogy bármikor megtörténhet és előbb, mint kéne. :( De ez már nincs benne a történetben. Szomorú lett volna, ha ott az utolsó fejezetben a „veszekedés” után meghal. Luhan lehet, hogy magát okolta volna és nem tudott volna Jonginnal lenni.
    Chen-Lay-Key trió a Megváltók... szépen hozzásegítették azt a két lököttet a boldogsághoz. Nélkülözhetetlenek voltak. Chen meg egy frenetikus karakter, mindenképpen külön dícséret jár érte.
    2. Kedvenc rész? Sok volt... Luhan, amikor bevallja az érzéseit; Kai, amikor megszivatta Luhant a táborban a sztriptízzel; a szülinapi bulin megesett tánc; amikor Luhan leközvetítette, hogy Kai megnézte, annak a pasinak a fenekét (valamiért én Krist képzeltem oda); Kibum és Luhan csókja és azután Kai féltékenykedése; Luhan, ahogy rámászott... Ennyi meg még sok kis rész, amit nem fogok szóról-szóra leírni.
    3. Nem tetsző, felesleges részek most nem jutnak eszembe. Szerintem mindenre szükség volt, hogy előrébb jusson a történet. De ha egyszer újra olvasom és találok, ígérem értesítelek. :P
    4. Poénok voltak, de már említettem, hogy tetszettek.
    5. Ja, igen, Kai, amikor ezerszer elmondta Luhannak, hogy gyönyörű és a musical előtti estén Jó Éjt csókot adott neki nagyon tetszett.
    6. A Kaiban végbe menő változást nagyon szépen leírtad, lassan, fokozatosan. Tényleg, mint egy virág megnyílt... Volt íve az egésznek. Luhan is változott, bár nála nem olyan feltűnő Jonginhoz képest.
    7. Szerintem tökéletesek voltak a képek. Órákig is elnézegetném őket...de hát ilyen pasikról. ;)
    8. Most csak egy olyan dolog van, amin elgondolkodtam, bár lehet, hogy hülyeség. Az a bizonyos törölközőben flangálós jelenet... szóval, miután Luhan visszatér a fürdőbe Kaiban vajon mi játszódik le? Tök nyugodtan olvasgat a tabletjén tovább - ami valószínűbb, vagy az üres szobában készül infarktust kapni a felszínre törő/törni készülő érzelmeitől, kicsit sem zavarodott meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a leborult szivarvégit O_O Annnyira jó volt olvasni részről részre a véleményeidet, tényleg, mert így valahogy globálisan látod az egsézet, és itt a végén is annyira látszik a véleményeden hogy egyben ovlastad el. Mert emlékeztél egy csomó momentumra, amire többen már nem. :)
      Jongin változására sokan mondják hogy szép fokozatos lett, és ez hatalmas örömmel tölt el, mert így szerettem volna. Talán betegesen is figyeltem rá, hogy nagyon nagyon fokozatosan változtassak rajta, és örülök hogy sikerült!! Tényleg. Nem hiába a sok aggodalom írás közben, mert filózás. x3 A virág hasonlat csak úgy jött, de így visszagondolva tényleg nem rossz :) Örülök hogy így megfogott téged. Sehun és Chen pedig a mókát hozták a történetbe. Igen, Sehun betegségét egyfajta "kártyaként" is tartottam magamnak amit bevethetek, ha szükséges - mondjuk hogy meghaljon. Terveztem valahol, de aztán máshogy alakult :) Simán csinálhattam volna belőle egy drámát, de nem volt szívem :D A trió nélkül pedig hát, tényleg nem így alakult volna. ^^
      Kai gondolataira többen is kíváncsiak voltak, de direkt nem akartam az olvasóknak a tudtára adni. Valahogy Luhan szemszögéből próbáltam átadni, nagyon nagyon nehéz volt, főleg egy ilyenz árkózott embernél...kemény dió. O_o Nem is tudom, képes volnék-e a bőrébe bújni, még csak egy kicsit is. Valahogy nemt udok a fejével gondolkozni, mert annyi vívódáson ment keresztül magában, hogy nagyon nehéz lenne szavakban leírni. :)

      NAGYON köszönöm a véleményed és hogy elolvastad, tényleg. *___* miattatok érdemes írni. <3

      Törlés
  11. Na, a véleményemnek most nekikezdek. Először is… Most néztem meg, hogy én a legelejétől olvastam és vártam az új részeket. Ennél nem becsatlakoztam, mint a Pizzásnál. :D Tiszta érdekes.
    Úr isten és most vége van. El sem hiszem, de valahogy ez annyira olyan vég, hogy… tökéletes. Nincs hiányérzetem, nekem ez így volt jó, ahogy volt. :D Vagy de… talán egy, de az nem is hiányérzet inkább, hanem… nem tudom – kiegészítés. Mondjuk egy szcenárió Jongin és Taemin múltjáról. :D Érdekes lehet, én kíváncsi vagyok rá.

    Már megint írtál kérdéseket, de majd a vége felé megnézem, hogy mik voltak azok. Most leírom, amit általában szoktam – vagyis a szempontokat, tudod. xD Ah, mindegy, úgyis érted.

    A történetvezetés:
    Hát nekem iszonyatosan tetszett az egész. Kicsit lassú volt, de pont az volt benn a jó, a karakterek ezt követelték meg. Jó volt, hogy egy kis cuki fluff történetet kaptunk az egész végére – bár voltak benne drámai részek (de ezeket lehetetlen kihagyni, én sem tudom XD). Tudom, hogy tervezted kinyírni Sehunt, amit nagyon sajnáltam volna, mert annyira szimpatikus kis karakter volt. Igaz, hogy nem a kedvencem, de egyáltalán nem utálom – de a te általad kitalált karaktere az százas volt. :D Na, de vissza a történetre, mert majd a szereplőknél jön Sehunka. XD
    Szóval ez egy tipikus iskolai történet volt, amit feldobtak a kis események – a táncpróbák, a tábor, a karácsonyi műsor és a többi. Tudod, hogy mellékszereplő mániás vagyok, ezért azt is meg kell említenem, hogy ebben a történetben a főszereplők sehol nem lennének, ha nincsenek a kis muki mellékszereplők. Nagyon sok (vagyis eleget xD) mellékszereplőt tettél bele, akik segítettek előrébb vinni a dolgokat és ezeket jól megoldottad. Jól szőtted be a történetbe. Nekem nagyon tetszett. :D
    Az egész egy évet foglal magába – szóval végigkövethettük az egyik cukor kalandos évüket. Ez milyen jó már. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak úgy random dolgok:
      Emlékszem, hogy annyit nyúztalak az új fejezetekkel és mindig vártam esténként a frisset. Sokszor én voltam az első, aki olvashatta, ez olyan jó érzés. *-* Uh, meg azok is milyen jók voltak, amikor egy részt többször olvastam el, mert annyira tetszett. Például a kis csókjelenet, vagy csak a táborban eltévedős jelenet. Hát én azokat imádtam. Talán a táboros volt a kedvenc részem: ott már bőven érezni lehetett Jongin változását. Uh, de a részegtáncolósat is bírtam. *-* Na, az már tényleg nagy változás volt. Ohh… *-* Oh, és olyan is volt, hogy velem, azaz mellettem írtál. Egyelek meg, te nő. *-*


      Főszereplők:

      Luhan
      Hát igen… Őt általában felülre képzelem, de Kaihannal tökre lehet lent is, csak úgy kell megírni. Te az uke Lulukát választottad és a kis bambi feje erre rá is segít. Néhol egy kicsit lányos volt a karaktere, de most milyen legyen egy meleg középiskolás? xD Hát persze, hogy ilyen.
      Szegény egy évig minimum szenvedett azzal, hogy lépjen egy icipicit Jongin felé. Hát mikor az ég úgy akarta, hogy szobatársak legyenek, csak sikerült… bár az is egy újabb évbe telt majdnem. xD Hát szegény, nehezen jött össze neki ez a kapcsolatosdi maga és Jongin miatt. :D Kis bátortalan karakter volt, de a mellékszereplők kellő erőt adtak, hogy sikerüljön lépnie, amit már írtam. Nem is tudom, én bírtam őt, édes volt, de egyértelmű, hogy Jongin karaktere jobban bejött.

      Jongin
      Hát róla nem sokat tudunk meg – csak pont annyit, amennyit kell. Ezt Lulu szemszögéből is kellőképpen érzékeltetted. Szóval ő a magának való zárkózott fiú, aki nem szeret senkihez hozzászólni, főleg ok nélkül.
      Eleinte nem érti az olvasó – ahogy Luhan sem -, hogy miért viselkedik így, de csak kitudódik a történet végére az oka és ez tökre érthető volt. Szegényt én sajnáltam, hogy el kellett vesztenie ilyen fiatalon valakit. (De… most akkor tizennégy évesen vesztett el Taemint? Akkor még nem is lehetett olyan nagyon hú de szerelmes, bár egyértelmű, hogy megrázhatta az eset. Vagy lehet csak én értelmeztem félre az időt. Képes vagyok rá. xD)
      A táboros jelenetnél, mikor eltévedtek, nagyon jó volt, hogy mesélt arról, mi is lett szerelmével. Persze akkor még senki nem is sejtette, hogy ő meleg, csak a vége felé derült ez ki, ami tökre tetszett. Igazából én nem gondoltam, hogy az, bár eszembe juthatott volna. xD Na, mindegy.

      Törlés
    2. Mellékszereplők:

      Imádom… Imádom őket, és kellenek a történetekbe, főleg ebbe! Nélkülük tényleg nem lenne sehol a két főszereplő.

      Jongdae
      Kedvencem. Imádom. Kész. Ő a minden. A legeslegjobb karakter az egész történetben. Annyira jól kitaláltad, hogy az már hihetetlen. Kis idegesítő énekes pacsirta, akit Sehun alig bírta elviselni – de azért szerette. Hát ez… A legelső pillanattól, ahogy megjelent, én már imádtam. Azt hittem, hogy nem lesz ilyen létfontosságú szerepe, de mégis az lett.
      Ő volt az, aki segített Luhannak. Aki képes volt kicsit könnyíteni a helyzeten, aki a hülye terveivel előrébb vitte a sztorit. Annyira kulcsfontosságú karakter volt, hogy még mellőzni sem lehetett volna. A dolgok, hogy ilyen fogyi és vicces volt – csak hab a tortán.

      Yixing
      A másik fontos karakter – igazából majdnem mindegyik mellékszereplő fontos… Ebben a történetben tényleg nagyon kellettek, nem győzöm hangsúlyozni. Igaz, róla keveset tudunk, de mint Lulunak Jongdae, ő Jonginnek segített.
      Ő volt az, aki a másik félt buzdította és mondogatta neki a dolgokat. Ő Jongin szempontjából nagyon, de nagyon fontos volt. Igaz, Luhannak is mondogatott egy-két dolgot, ahogy Jongdae is beszélt Jonginnel, de érted… Mindenkinek volt egy kis valakije. *-* Édes.

      Sehun
      Ő volt a legvalóságosabb karakter. Mindent meglehetett érteni, amit cselekedett. A makacs és erősnek látszó Sehun, aki annyira vérbeli középiskolás, hogy az már hihetetlen. A főszereplő barátja, a kicsit negatív alak, akinek ezt meg ezt kellett tenni, hogy teljes legyen a történet. Azonban annyira sajnálom őt is.
      Miért? Mert meg fog dögleni! :O Izomsorvadás? Alig adok neki pár évet: tolószék, majd mozogni sem tud, és meghal… Hogy lehettél ilyen kegyetlen?! Ez akkora dráma, hogy az már hihetetlen, de te nem írtad bele, így fluff maradt a történet. XD Micsoda kis sunyi író vagy. xD Most belegondolok, hogy Luhan elveszti a legeslegjobb barátját, hát… nagy trauma lehet és ez be fog következni, csak mi nem olvassuk.

      Kibum
      Miss Kibum egy picsa, aki annyira imádatos. Nekem nagyon tetszett ez a magának való emberke. Kis dög, de szexi dög. Valahogy elképzeltem Sehunnal őt. xD Nem tudom miért, vagy hogy alakult ki bennem ez a kép, de csak úgy jött. Talán azért, mert Sehun túlságosan tiltakozó, de nem lenne jó, ha együtt lennének, mert Sehun nemsokára meghal. T_T Ahhhh…
      A féltékenyé tevés… ez volt az ő nagy feladata, na meg a kis oktatás Lulukának. :D Egy kis rálátás mások életére, egy kis homály és rettegés. xD Bírtam ezt a palit. :D

      Taemin
      Hát róla semmit nem tudunk, de ha ő nincs, akkor lehet, hogy Lulunak meg sem tetszett volna Jongin. Lehet a kis zárkózott énje volt az, ami felhívta rá a figyelmet. Neki is van szerepe. Bár először azt hittem, hogy Yixing az akivel együtt volt Jongin, csak a tánc miatt, de nem. xD)

      Dizájn:
      Tetszettek a színek, és külön dicséret drágalátos fejlécszerkesztőnek is, mert nagyon kis hangulatos lett. Kellemes volt az egész oldal látványa, bár a betűtípus egy kicsit zavart. Nem lehetett rendesen látni a vesszőket és egy kicsit egybefolyt, de ez legyen a legkisebb gond.
      Azt is bírtam, hogy mindig nagy odafigyeléssel válogattad a képeket a történethez. :D Kis édes vagy ilyenkor.

      Törlés
    3. Na, most jönnek a te kérdéseid.

      Benyomás: Nem tudom. Rég volt, nem emlékszem. xD De szinte mindegyik részhez írtam, szóval valószínű az elsőkhöz is, ahol leírtam, mit gondoltam róla.

      Kedvenc rész: Már említettem, de az erdős jelenet és a részegtáncolós. :D

      Nem tetszett: Nem tudom… Öhm… Nem tudom. xD Biztos volt olyan rész, ami nem tetszett annyira, de nem emlékszem rájuk. xD Február óta olvasom ezt a történetet és most nyár vége van. xD (Erről jut eszembe, még te mondod, hogy az ___ ilyen jobb, mint az __ _ __ _ ilyen. XD Hát nálad is ez megy, kérem szépen. XD)

      Poén: Út isten. XD Chen összes mondata és cselekedete már vicces volt, akármit csinált. Például amikor villát szegezett az ebédlőben beszéde közben valakinek. Hát én azon is röhögtem, pedig semmi nem volt az a jelenet. xD Az idióta énekei, azok is nagyok voltak. Ami még megmaradt az Luhan egyik beszólása, amikor Jongin egy segget bámult meg. XD Háhháh. :D Az nagyon nagy volt. :D

      Kedvenc pillanat: Nem tudom… XD Talán, amikor Kyungsoo beleesik a vízbe. XD Nem is kedvenc, de annyira itt van a fejemben az a jelenet, hogy valahová muszáj leírnom. xD

      Jongin változása: Erről már írtam, de kellőképpen változott meg, hiszen egy év volt az egészre. Jogndae sokat segített ezen és Luhan is. Na, meg Yixing. Szerintem jól érzékeltetted.

      Képekről és a kíváncsi dolgokról már írtam. :D

      Amúgy ez a kérdezgetés nem rossz dolog. Én is csináltam egy ideig, de csak facen, nem szerettem a történethez írni ilyeneket. De… jó dolog, mert így azoknak is tudsz segítséget nyújtani, akik általában nem írnak, vagy nem tudnak írni. :D Lehet nálam is be kéne vezetni. :D Sok jó dolgot tanítasz. Kis cuki vagy. :D

      Na, egyszóval… vagyis többel: Király egy történet volt, ami mézes (amúgy dráma xD Jó ezzel szívatni), de cuki fluff. :D
      Köszönöm szépen, hogy olvashattam és tetszettek a végén a kis érdekességek. :D Ez is jó ötlet. :D
      Hááhááááh… Szia Kailu. Szia drága fici. Szia éjszakánkénti olvasás. Sziaaaa… te kis cuki románc. Szia Sehun… T_T Szia… Nem! Tőled még nem köszönök, mert nem! Kis cukor Il-Joon.

      (Amúgy annyira kíváncsi vagyok, hogy összesen hány oldalnyi véleményt hagytam itt eddig. xD. Amúgy tudom, hogy úgy érzed, hosszú véleménnyel kell jelentkezned nekem is, mert én azt írtam neked, de pár mondatban letudhatsz. XD Úgyis tudom, milyen vagy. :3 Meg ezekre nem is lehet nagyon reagálni. :3)

      Törlés
    4. Igen. Már a kezdetektől olvastad, és... nagyon köszönöm. <3 :D
      A Taemin-Kai múltas rész tényleg nagyon jó ötlet és lehet hogy az extra részekbe berakom, mert amúgy is imádok TaeKaival írni, mert szinte az OTP-m. *-* Ah már be is indult a fantáziám... ahjjj te.
      A történetvezetés tényleg lassan ment és tudod mennyit aggódtam rajta hogy nem unjátok e meg. De én tudtam hogy meglesz az a pillanat ahol végre fellelkesedik a társaság és nem reményvesztve várja a nagy lépést. :D A drámai részeket nem lehet kihagyni... főleg nálam, tudod. A pizzás is komédiának indult.XD
      A mellékszereplőknek nem hittem volna hogy ennyi szerepe lesz, sőt még azt se hittem volna hogy ennyi lesz belőlük, de végül így alakult. Tudod, sosem olyan lesz mint amire előre elképzelem. :D
      Egy év. Igen... úgy gondoltam hogy ha már azt írtam a bevezetőbe, ez jó lesz egy kis "keretnek" az egészhez. A végén talán eszébe jut az embernek hogy hogyan kezdte Luhan ezt az évet és most hogy fejezi be. Az egész változás itt jön az ember arcába, hogy valójában megkkora dolgok fordultak 180°-ot.
      Háhá igen te kis bennefentes. XD de ugyanezt én is elmondhatom a vidékenről.. és azt is hoyg mellettem írtad. Mindketten tanúja voltunk a munkafolyamatnak~ XD Jól esik hogy újból elolvastál részeket. Tudom milyen érzés ez mert én is elolvastam a vidékenben az első csókukat többször, és uhhhh. *--*
      Luhan... a fent-lent. XD ő itt erősen lent volt. És sokszor féltem hogy túl rinyálós, lányos, és cuki lesz Luhan amitől már erőltetett vagy nem szerethető... de talán nem léptem át azt a határt. :D Azért mégiscask gondoltam hogy Kai jobban bejön majd. (mondjuk a szavazásban még mindig luhan vezet. :o biztosa zért mert az ő szemszöge, és ő a fő-főszereplő.)
      Jongin, igen, elsőre nem biztos hogy szimpi. Amúgy... nem tudom, ez nekem is picit furcsa de... attól még lehet szerelmes 14 évesen is. Főleg ha 8 évesen ismerte meg... nagyon tud kötődni az ember így valakihez... igazából bennem avn Taemin és kai kapcsolata. Hmmmm de érik az az extra rész ezzel kapcsolatban. :D Kösz a tippet, ott akár meg is írhatnám ezt, és érthetőbb lenne Kai fájdalma. Meg is fogom, szerintem. Őgyhoyg nem is mondok itt többet. :3 Jól tetted hogy nem gondoltad hoyg meleg, nem is viselkedett úgy, meg minden, legalább meglepőbb volt. :D
      Jongdaet mindenki imádta!! Én nem hiszem el! XD Pedig nem volt a célom. De tényleg... talán a segítőkészsége és a kis ugribugrisága miatt? Még tartottam is tőle hogy erőltetett elsz a karaktere, de ezeks zerint nem. Nagyon örülök :D Tényleg nem lehetet volna mellőzni, pedig az elején csak így random írtam bele, hoyg nah, majd kezdek valamit vele biztosan. Hát az nem kifejezés hogy kezdtem vele valamit. :D
      Yixing... annyira te jutottál eszembe rögtön. :D És hogy táncos. és hogy mondtad, hogy miért nem ő volt kai szerelme... hát még jó hogy nem ő, mert akkor nemt udott volna itt segédkezni kainak. :D Amúgy féltem hogy irreális lesz hogy ennyis egítséget kapnak ők ketten ehhez az egészhez... nem tudom, ilyen "panasz" még nem érkezett de akkor is megfordult a fejemben.

      Törlés
    5. Sehun... valóságos. Ah nagyon jó ezt olvasni. *-* Ezt szerettem volna. Nem akartam hogy ez egész egy rózsaszín maszlag legyen (így is majdnem az let XD) úgyhoyg az ő szerepe tulajdonképpen egy kis "feketítés" volt, hogy reális maradjon. A betegsége... a kis ellenszenve... valahogy ebbe besegített. " Azonban annyira sajnálom őt is.Miért? Mert meg fog dögleni! " ezena nnyira nevettem, de nem azért mert nems zomorú, csak olyan vicces így olvasva. XD És igen... mikor leírtam ezt az extrákba.... annyira elszégyelltem maga. XD de tényleg... sunyi vagyok. Igazad van. De ezt nem írom le. Nem fogom elrontani az egészet. :c de azért legalább egy kis hangyányi keserű ízt adok... szokásomhoz híven. *punchinma'face*
      KKibumot amúgy én imádtam. XD És imádtam vele írni is. Valahogy tényleg így képzelem őt el, és tényleg, imádom őt, nekem ő nem egy idol, ő egy ikon. :D Egy jelenség, mindenével együtt. Ő külön kategória. Sehunnal... ezt már más is írta, de EZ ANNYIRA NONSZENSZ. XD csak gondolj már bele Sehun hogy gondolkozik erről. :D
      Taeminről nem tudunk semmit... még??? ;D
      Igen, mindenhez írtál valamit és ajfkhldsf de szeretlek ezért. <3 Mindig volt komim, kivétel nélkül és ez nagyon nagy öröm volt nekem. Frissibe egy vélemény.
      Tényleg nálam is __ ___ __,?? XDDDD ne már ;; akkor be is fogom a panaszkodást. XD de tudod hogy csak nyúzlak hogy minél előbb legyen rész~
      Ah örömmel olvasom hogy volt poén amit vissza tudtál idézni. :D De... kedvenc jelenetetd... nem a csók... vagy iylenek.. nem. Kyungsoo beleesése a vízbe. Döntő pillanat. XDDDDDDDDD Hát hátast dobok te nő~
      Csinálj kérdezgetést. Biztos van egy csomó krédés a fejedbe, hát mérne. Amúgy te is szoktákl kommenteket írni a ficijeidhez, csak az elejére. :D Én meg a végére... és látod, hasznos. Bár ennek csak a legeslegvégére írtam, de szoktam is. Nem bírom szó nélkül megállni xD
      NEE DRÁMA NEEE XDD EZ FLUFF ÉS KÉSZ XDD (egy hangyalábnyi drámával az extrákban XDDD ÚR ISTEN DE GENYA VAGYOK)
      Ne írj ilyeneket hogy szia kailu... mert én is mindjárt elsírom magam T.T Nagyon nagy lyuk van a szívemben a helyén ám.
      Én is kíváncsi vagyok az én válaszom hán yoldal lett, és itt a végén olvasva most envetek hogy "lerendezhetsz pármondattal" hát, lerendeztelek.XD régen mindig úgy írtam vissza hogy elolvastam az egséz véleményt és utána, de most olvasás közben írtam le a gondolataimat, így mindig sokklal hosszabb lesz a válasz. És jegyzettömbbe írtam. Úgyhogy tele lesze lírással de ezt már megszokhattad tőlem. Az üzenetekben úgyis van hogy kriksz-krakszokban kommunikálunk.XD

      Ahhhjjjj. Hát tudod, hogy imádlak, ugye? Hű olvasóm. <3 NAGYON köszönöm a megaextrahosszú véleményed.

      Törlés
    6. Imádlak. Imáááááádlak és imádlak. *-*

      Törlés
    7. Jajjjjk pocaaak. Eszembe jutott mi nem tetszett. Az hogy sok karakternek a szimpadi neve volt. Cagyos az volt a beceneve ami okes de neeeee... megsem tetszett. Az meg kifejezetten nem hogy Luhan sokszor kaikent emlitette Jongint es ez olyan mmmmm... :( nem tetszett. Ilyenkor leutottem volna Lulut. Xd na mindegy ez csak egy kis hulyesegem. Xd

      Törlés
    8. Olvasgattam itt a komikat de annyi van hogy soha nem jutok a vegere.Ahogy lattam sok embernek hasonloak voltak a meglatasai ahogy nekem is. Durva mi debki imadta csent es nagyon eszrevettek hogy a mellekszereplok mennyire fontos szerepet jatszanak. Hat en behalok. :) nem birok elszakadni a tortenettol. Nincs uj resz? Nen vaj, Kiri feltalaja magat: a kommenteket olvassa. Xdddd
      hajjjj egyszer en is szeretnek ilyen sok es tartalmas velemenyt kapni. *-* annyira ugyes vagy. *-* buszke vagyok rad.

      Törlés
    9. Elirasokat nezd el eohadt faradt vagyok es teloroool. Xd

      Törlés
  12. Hát visszatértem a nyaralásból... :-)
    Ne tudd meg, milyen érzésem támadt, amikor megláttam, hogy vége... vége... o.O Neeeeeeeeeeee! ><
    Nem akarom ezt... folytatást akarok! De komolyan, cickányfalva most gyászol... a lakosság feketébe öltözött. A nedves talajon látszódnak az apró lábnyomok... az egész falu lakói itt vonultak végig. Kicsi, alig kivehető nyomocskák a hideg földön, csak egy eső, és teljesen eltűnnek, mintha soha nem is vonult volna itt gyászmenet. Mintha több tízezer lény nem is járt volna itt - feketében, égető könnyekkel, melyek ha lehullottak, talán beleégtek a talajba. Talán... talán megmarad, talán mindenki látni fogja.
    Egy gyermek sírása hallható a távolból, az anyja csitítgatja, de nincs értelme: a borult, szürke ég alatt ez a gyermek már nem talál bolldogságra. Szemerkél az eső, csípős a késő őszi szél... nem fúj nagyon, mégis csontig hatol a hideg. Úgy érzem, átfúj a testemen az elmúlás fagyos szele, megborzongat, szinte látom, amint egy fekete kendőt képez - a vállamra teríti, jelezve, eljött a gyászolás ideje. Számomra is...
    Aztán a sírás elhalkul - talán elment? Nem hallottam távolodni a hangját. Csak a csendes eső kopogása töltött be mindent, az, ahogy egyre erősödik, már nem lehet számolni a koppanásokat... egybemosódnak, egyöntető zuhogás lesz belőle. Elhomályosodik előttem a táj, olyan, mint valami vízesés. A kendőm a vállamhoz tapad, a hajam a nyakamhoz, égő, sós könnyeim lefolynak arcomról a jéghideg vízzel együtt. Éreztem, amint újabb kis patakocskák erednek a szemeimből, összemosódva az eső folyamával, beleégve a talajba... vajon ennek is nyoma marad? Vajon van bármi, aminek örökké nyoma marad?
    Valami elmúlik, valaminek vége... halál. Milyen furcsa szó is ez... azt hiszem, ki sem szabadna ezt a szót ejteni. Nem, ehhez senkinek sincs joga, ennek túl mély jelentése van, olyan, amit mi nem érthetünk. Talán... talán a halálom utáni pillanatban még látom magamat holtan? Létezik ilyen? Tudni fogom, mi történik, mielőtt elmegyek? Örök tudatlanság lenne az élet után? Vár még ott ránk valami?
    Felsóhajtottam, amikor észrevettem, hogy valaki esernyőt tart fölém. Keserűen elmosolyodtam, de nem fordultam meg. Nem kellett. Hiszen tudtam, ki áll mögöttem. Csak figyeltem a fekete anyagot a fejem fölött, az idős fát, melyet egy öreg, apró kéz tartott, így biztonságot nyújtva nekem.
    - Gyermekem... a szív megnyugszik, az ég kiderül, a felhők elvonulnak, az eső eláll. Úgy, ahogy a gyászmenet is el fog tűnni innen. Minden elmúlik, még az ilyen apró dolgok is, mint a zápor. Nincs élet halál nélkül, nem lesz halál élet nélkül... kompromisszumot kell kötni vele. Mert ebből áll az élet, beletörődésből, kompromisszumokból és végén a halálból. Milyen furcsa is a jövő... vigyázz, Lorena, ne várj tőle túl sokat! Egy ösvényed van, azon jársz, s ha életed során véletlen el is tévedsz majd egy másik útra, az elmúlás fogja uralni azt is. - Papa rekedtes, bánatos, mégis bölcs hangja áthatolt a zuhogó eső zaján. Neki... neki mindig igaza van. Azt hiszem, cickánypapa a föld legszomorúbb embere... bánat előtt nem lehet ilyen szépen mosolyogni. Ahhoz fel kell épülni a lelki sebekből, hogy valaki utána ilyen lehessen. - Valaminek vége szakadt... de örökké emlékezni fogunk rá. A bánat majd eltűnik a viharral, emlék lesz belőle, emlék, ami már csak egy begyógyult seb lesz. Valamk, amire keserűen gondolsz vissza, de mindig a szívedben él majd. Ki tudja? Talán meg is szépül... az idő gyógyít, ez olyan dolog, amit nem lehet megcáfolni.

    VálaszTörlés
  13. Emlékezni... egy újabb szó, ami annyi mindent hordoz magában. Hogy is feledhetné el ezt...? De mi van, ha az idő mégsem fog segíteni? Mi lesz akkor, ha mégis el akarja felejteni, és nem fog sikerülni? Egyáltalán begyógyulhat bármilyen seb nyom nélkül...?
    Nyeltem egyet, s még mindig nem fordultam Papa felé.
    - A szívünk most vérzik. Egy ilyen eset nem olyan, mint porréteg egy falevélen,melyet a gyenge eső majd lemos. Idő kell. Sok idő, s megbékélsz majd mindennel. De ne feledd, ha egy lélek el is száll, soha nem fog elfelejtődni. Mikor ezen a helyen fogsz járni, a szellő a füledbe suttogja majd az emlékeidet. Itt lesz velünk, mindig itt lesz... elmúlt, mégis itt marad, meghalt, de életben van. Hidd el, nem lesz olyan alkalom, hogy ne érezd majd itt a jelenlétét. A szél magával viszi a lelkét, szabaddá teszi, hagy belőle nekünk itt egy kicsit, hogy ne legyen olyan nehéz nélküle. Itt lesz. Talán most is fogja a kezed...
    Az utolsó mondata szinte már csak suttogás volt. Suttogás, de olyan nyomatékkal, hogy az áthatott a vihar minden hangján: "Talán most is fogja a kezed..." Nem érzem. De én nem érzem, Papa... miért nem?!
    A mellkasomban keletkezett űr mintha kitágult volna, magába szippantotta az egész bensőmet... éreztem, ahogy eltűnik belőlem minden, ahogy a szívem a semmiben dobban, fájdalmas ütemet verve.Mi ez az érzés...? Fáj... annyira fáj!!!
    Összeszorítottam a fogaimat, öntudatlanul is ökölbe szorítottam a kezeimet. Nem... nem akarom... nem akarok megbékélni... nem megy!
    Zihálva vettem a levegőt, a testem remegett a feszültségtől...
    És egy átható, megtört sikoly hasított a morajlások hangjába. Rekedt, állatias... mintha nem is emberi lenne. Talán nem is volt az...:
    - JONGIN!!!


    Khm... nem tudom, honnét jött most ez, de muszáj volt leírnom. :"D A méretbeli arányokat pedig ne nézd, jó...? Tudom, hogy egy cickány nehezen fog esernyőt tartani egy ember fölé, de eh jött, na! X'D
    Szóval... nem igazán tudok mit írni. Ez egy... egy olyan történet volt, amit... ahj, hogy írjam ezt le? Fogalmam sincs. Egy fantasztikusan megírt, humoros, megható történet, olyan, amit azt hiszem, le kell mentsek a Naughty Pizzas mellé. Egyszerűen... gyönyörű fanfiction, olyan értelemmel és tanulsággal, amit igazán nem lehet megfogalmazni. És őszintén, ezek a legjobbak. Azok a történetek, amikre nem tudsz mit írni, amiktől érzed, hogy több lettél, hogy van benned valami, valami megmagyarázhatatlan érzés... igen, leírhatatlan.
    Egy izgalmas fici annak ellenére, hogy úgy vesszük, az egész filler részekből állt. De úgy lett megírva, hogy magába szippantsa az olvasót, hogy együtt örüljön vagy épp sírjon a karakterekkel - akik nem mellékesen fantasztikusan ki vannak dolgozva - és mindenkit meg tudjon szeretni. Olyan emberi érzések és hibák vannak benne, amik felett nem lehet csak úgy elsiklani. És...most vége.
    Bevallom, tényleg a sírás kerülget, manapság az ember ritkán talál ilyen fanfictiont. És a vége... annyira sablonos, mégis annyira egyedi lett, hogy nem tudlak eléggé dícsérni, komolyan!
    Nos... nagyon köszönöm, hogy olvashattam, remélem, sok ilyen csodálatos ötlettel állsz majd elő a jövőben! Bár nagyon imádtam, tudom, hogy itt vége kellett legyen. Szeretem azokat az írókat, akik érzik, hol kell befejezni, nem pedig húzzák addig, amíg unalmassá nem válik. Nem... ez egy nagyszerű történet.
    Sok-sok ihletet kívánok, jó szerencsét és minden egyebet! ...
    ... Cickányfalva búcsúzik...! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajajaajj már vártam a cikányos véleményt!! <3

      Hát ez valami eszméletlen. Sosem gondoltam volna, hogy valaki véleményként egy kisebb oneshotot lesz képes írni, de te megtetted. XDD Haláli vagy csaj. DE komolyan.... elképesztő. :D

      Nagyon nagyon jólestek amiket ideírtál. Hogy annek ellenére mennyire kis egyszerű fici, egyszerű témával és karakterekkel, valamint történésekkel, te mégis meglátod benne a komolyságot. Nem szándékosan raktam bele, de valahol a könnyed ficik is ettől lesznek olvashatóak. Mindenhová kell egy lényeg, egy tanulság... és nagyon örülök hogy le tudtál szűrni belőle. Nem is tudom, hogy miért kaptam ilyen jó olvasókat mint ti vagytok... én egyszerűen nem tudok mit kezdeni a sok hálával és szeretettel amit kapok tőletek, nem tudok az én egy kis szívemel annyit adni vissza nektek mint amennyit megérdemelnétek. T_T

      Hiányozni fog cickányfalva!!! És remélem hogy sikerül olyat írnom legközelebb amitől újból boldogan ragyog majd :'D

      Törlés
  14. Szia!

    Mondtam, hogy mindenképpen jövök ^^ Kicsit nehéz lesz most egy egybefüggő véleményt megfogalmazni, mivel eddig minden fejezethez külön-külön írtam és nem akarom magamat ismételgetni, de azért igyekszem ;) Megpróbálok a kérdéseidre is válaszolni, bár már komolyan nem emlékszem a legtöbbnél a válaszra, de azért igyekezni fogok ;)

    Nah először a fejezetről:
    Tökéletes volt :) Nem is nagyon tudok róla mást írni. Eleinte nagyon féltem, hogy meg akarod ölni Sehunt, mert gyanús volt, hogy nem fogadja el őket, aztán hirtelen rosszul lesz és összeesik, de hálistennek nem történt semmi, és emiatt hálás vagyok :) Kainak iszonyatosan tetszik ez a kicsit huncut, perverz énje, amikor végigsimított Luhan fenekén, én még levegőt venni is elfelejtettem, de komolyan xD Úristen, az nagyon bejövős volt :3
    Nagyon örülök, hogy Sehunnak végül elég gyorsan sikerült elfogadnia Luhanékat, a végén még smároltak is előtte :D És az a jelenet, miután hazaértek... Istenem, nem történt semmi, én mégis 18+-osnak érzem és komolyan belepirultam, valahogy annyira érződik belőle a szexualitás. Úristen, kb. olyan vigyorral olvastam azt a részt, mintha lefeküdtek volna, pedig hát nagyon nem :D IMÁDTAM.

    Akkor a kérdéseidre a válasz:
    1. Húha, erre aztán nehezen találok választ :D Amiben biztos vagyok, az az, hogy nem szerettem Kait és nagyon nehezen vettem rá magam az olvasásra, de közben meg hiányzott az életemből egy jó fici és mindig eszembe jutott, hogy te írtad a pizzásat is, és áh... :D Ez már elég volt ahhoz, hogy végül úgy döntsek, hogy elkezdjem. A bevezetőnél és az első résznél még nem sikerült legyőznöm magamban, hogy nem szeretem a párost, így ott még csak azért olvastam tovább, mert te írtad. Aztán magam sem tudom, hogy mikor jött az áttörés, amikor már sikerült leküzdenem minden fenntartásomat a párossal kapcsolatban és őszintén szólva bejöttek együtt. Tényleg nem tudom, hogy mikor történt ez, szerintem fokozatosan fejezetről-fejezetre lopták be magukat egyre jobban a szívembe, és úgy sikerült őket megszeretnem, hogy közben szinte észre se vettem, hogy mennyire szurkolok nekik :)

    2. Kedvenc rész... Erre nehéz válaszolni. Én többet is választok ^^ Az egyik, amikor Kai először ivott Luhanékkal és talán kezdett kicsit megnyílni. A másik pedig most ez az egész utolsó fejezet, ahogy Kai folyamatosan dicsérte Luhant és minden megnyilvánulásából csak úgy áradt a szerelem és az őszinteség. És később a szexualitás is, mint már mondtam. Szóval nagyon jóóó volt :) Gondoltam, hogy nem fognak egyből lefeküdni, és ez így volt valósághű, de azért nagyon szívesen elolvastam volna velük egy 18+-os fejezetet is :P (nem tudom, hogy esetleg van-e esély egy ilyen extrára?)

    3. Húha, erre aztán tényleg nehéz válaszolni, mert szinte semmit nem tartottam feleslegesnek, mert szinte mindennek volt valami következménye. Talán Jessica jut most eszembe, bár már nem teljesen emlékszem, hogy vele pontosan mi volt a helyzet, de azt tudom, hogy nem sok szerepe volt, de utáltam XD De valószínűleg neki is volt valami haszna, csak már nem jut eszembe :) De ha esetleg nem, akkor sem hiszem, hogy kifejezetten felesleges volt. Ha van egy-két olyan momentum, amik igazából nem lendítik előrébb a történetet, szerintem az sem baj, csak életszerűbbé teszi az egészet. Hiszen a való világban is történnek teljesen értelmetlen, felesleges dolgok. Nem kell, hogy mindennek legyen jelentősége.

    VálaszTörlés
  15. 4. Nem tudok kiemelni egyet, csak annyit mondhatok, hogy SEHUN :D Imádtam őt, végig, én rengeteget nevettem a beszólásain és még amikor bunkó volt, akkor sem tudtam rá haragudni, mert általában sikerült magát viccesen előadnia XD Számomra ő volt az a karakter, aki szinte mindig fel tudott vidítani :)

    5. Ahh gondolkodom gondolkodom gondolkodom... Talán kedvenc idézeteimet a bevezetőben olvastam még. Például: "Luhan látva az osztálytársak „kudarcait”, leginkább meg sem próbálta megszólítani őt – hiszen ki az, aki megpróbál egy olyan zárt ajtón bejutni, amin még kilincs sincsen?" és a másik: ""Új, más"... Valahogy ezekről a szavakról mindenkinek valami pozitív, jó dolog jut az eszébe. De ezek a szavak valójában semmit sem rejtenek magukban - csakis az ismeretlent.". De valójában lehet, hogy voltak még máshol is ilyen kedvencek, csak most hirtelen nem jut eszembe, sorry ^^"

    6. Kai változását imádtam :D A változásával együtt az én szívembe is egyre jobban kezdte belopni magát a karakter és úgy sikerült megimádnom a végére, hogy gőzöm sincs, hogy mikor és hogyan történhetett mindez. De tényleg, ez a mostani kicsit perverz énje *Q* Ez nagyon imádnivaló :3 Luhan is nagyon sokat változott szerintem. Eleinte egy kis félénk, beszari alaknak gondoltam és bár mindvégig szerettem, de úgy érzem, hogy a végére egyre könnyebben kiállt magáért. Meg volt az a jelenet, amikor félmeztelenül sétált Kai előtt (ha már itt tartunk, az is egyik kedvenc jelenetem volt). Na ott nagyon megdöbbentett a viselkedése, nem néztem volna ki belőle :) De pont ez tetszett, hogy ilyen kis félénk karakternek gondoltam, de aztán voltak olyan megnyilvánulásai, amik bebizonyították, hogy sokkal több rejlik benne ennél :)
    A képeket pedig végig imádtam, de a kedvencem a történet utáni első gif *-* az nagyon édi, és ahogy Luhan ránéz Kai-ra... Hát tényleg olyan, mintha ehhez a történethez találták volna ki :P

    8. Volt pár ilyen momentum, de azóta kijöttek az extrák hálistennek és azokból mindre választ kaptam ;) Majd oda is írok véleményt, szóval ezt itt be is fejezem :P

    Köszönöm, hogy olvashattam, részben boldogan (megtudtam a végét és happy end lett *-*), részben pedig fájó szívvel (nem olvashatom tovább :( )búcsúzom ettől a ficitől, de remélem, hogy fogunk még kapni hozzá extrákat! ;)

    Ui.: bocsi, ha tele vagyok hülye mondatokkal, de most visszaidéztem az egész ficit, a hangulatát, visszanéztem néhány fejezetet, újra elolvastam az utolsót, és még mindig teljesen a hatása alatt vagyok, szóval ne csodálkozz, ha képtelen vagyok normálisan írni xD És átolvashatnám, hogy kijavítsam, de hamarosan indulnom kell, szóval inkább úgy döntöttem, hogy nem váratlan tovább, még ha hibásan is, de legalább gyorsan befejezem és elküldöm :P

    Bomi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú milyen szép hosszú vélemény *____* vártam is hogy írd, mert kíváncsi voltam a véleményedre a végén, hisz gyakran írtál közben... ráadásul írótárs vagy :3

      Haha örülök hogy kicsit felfűtött a 18+ rész.;D Néha a kevesebb több, tudod, szerintem itt is ez történhetett. Hozzájuk nem is illett volna az ukkmukkfuck.

      1. Komolayn? Komolyan a pizzás miatt? O_O Anyám ez nagyon jólesik. Tehát a szereplők annyira nem fogtak meg elsőre Kai miatt, de mivel az én történetem azért olvasni kezdted. JAJJ HÁT MINDJÁRT ODAUTAZOK ÉS MEGESZLEK
      Sok embernek tetszett a bulis részt, talán mert azért mert ott történt a változás, illetve megkezdődött. Az utolsó nekem is a kedvencem lett. Olyan kiteljesedett lett Kai. *-* Nos, a 18-asról annyit, hogy a történetbe semmiképp sem szerettem volna beleszőni, de ha utólag nagy a kereslet rá, lehetséges hogy egy extra részként beleírnék valamit. ;) Aztán ki tudja hogy 2. évad is lesz-e.. akkor meg lehet hogy arra kéne tartogatni. Ki tudja ... a filózás folyamatban :'D
      Jessica, hát valóban neki nem volt túl sok szerepe. De annyiban, hogy Luhan féltékennyé vált, és így jött elő az, hogy Kai nem érdeklődik a lányok iránt. Ez inspirálta Luhant arra hogy megírja a levelet Kainak (mivel Jessica mondta hogy "az összes táncos úgyis meleg"). Hm... ha belegondolunk mégis volt szerepe közvetetten, elég nagy :'DD
      Végre valaki aki nem csak Chent írja hanem kifejezetten Sehunt XD
      Ah nagyon öürklök hogy a bevezető is tetszett *-*
      És annak is örülök hogy Kai változásán kívül Luhanét is észrevetted bár nem volt szembetűnő. Tényleg bátracska volt, direkt ilyenné szerettem vonla. Képzeld el, ha olyan félénk lett volna hogy nem tesz semmit... akkor aztán jó párosítás a zárkózott Kaihoz.XD
      Az extrááák. igen, a sok vélemény után éreztem hogy meg kell csinálnom. :3

      Jajjj ne hülyéskedj. Én köszönöm hogy írtál nekem és hogy elolvastad. Tényleg nem tudom mit kezdjek ezzel a soks zeretettel amit kapok... nem elég a szívem hogy visszaadjam nektek kellőképpen. T____T Nem érzem hogy megérdemlem. De nagyon nagyon boldog vagyok ha örömteli perceket okozhattam, nekem ez a legnagyobb jutalom ^^


      Törlés
  16. Szia!^^
    Ez az egyik kedvenc blogom, imádom. ♥
    ( Ez volt az első Yaoi/shounen ai blogom egyben. :3)
    Chennek olyan jó mondatai voltak, Luhan annyira aranyos, Key imádnivaló, Sehun ugye miután megtudta hogy Luhan meleg tök furán viselkedett de aztán kibékültek, meg Kai és Lay...
    Jól fel volt építve az egész hogy kiderül Kairól hogy miért ilyen aztán szépen lassan megváltozik....
    Ahhhh iszonyú jó ez a blooog!
    Kedvenc részem az volt amikor elmentek arra a kirándulásra :3
    Ja és van egy kérdésem: még az elején Jessica, ott Jessica Jungra gondoltál vagy csak egy random Jessica nevű lányra? :)

    VálaszTörlés
  17. Hello! "Yuuki" vagyok de az eredeti nevem Petra.
    Szeretnén ezt a blogott ♡ből megköszönni. Tegnap találtam rá a töridre az egyik Facebookos csopiban ahol szomoruan láttam hogy csak kettő KaixLuhan van és a másik meg is lett szüntetve. De mivel már késő volt csak az első fejezetett olvastam el. Mondanom se kell hogy egyből bereszerettem XD. Direkt elöbb keltem fel hogy tudjam a suliban is olvasni. A többiek meg hülyének néztek mert már vagy féléve nem olvastam telon XD. Na igen.
    1. Egyszerüen jól fogalmazol. Együt nevettem, örültem vagy esetleg eggyüt sírtam Luhannal.
    2. Helyesírás nagyon jó!!!! Nem találtam (ha esetleg volt is akkor nem vettem észre XD) amiért egy nagy dicséretett kapsz.
    3. Végre egy blogg amiben nem a második fejezetben csókoloznak (sajnos sok ilyen van Yaoi meg Hetero blott találtam.....) és nagyon jól megtervezted az eseményeket. Nem volt elhamarkodott de nem is volt túlságosan idegtépően hosszú. Ja igen és nem volt tulságosan egybe tömöritve. Olyan valoságos volt számomra hogy Kaival szerettem bele Lehunba. (De talán azért mert hasonló volt a helyzetünk csak én alapból voltam zárkozott. Nekem is volt egy fiú aki ki rángatott ebből. Először nagyon idegesített és probáltam figyelmen kívül hagyni de mindig oda jött és beszélt hozzám (bár azt meg kell jegyeznem hogy nem olyan jóképü mint Luhan XD) annak ellenére hogy bunko voltam vele. De ennyit ami személyes.)
    Szeretném tényleg nagyon megkönni ezt a csodás bloggot és szeretnék sok-sok sikert kivánni.
    Sok-sok tiszelettel Petra~♡♡♡♡

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szép, szerelmes történet volt, csak kicsit hiányolom a történetből az erotikát(+18) Kiváncsi lettem volna az első együtt létükre...meg ilyenek. De ettől függetlenül jó volt! Tetszett :)

    VálaszTörlés
  20. Szia, kedves Park Il-Joon, most fejeztem be a fenti mű,olvasást és nagyon tetszett ez volt a harmadik történet amit olvastam tőled és folytatom a következővel. Nagyon szórakoztató, jól írsz, tényleg könnyen érthető, nem bonyolult felépítésű történetek. Az amit hiányolok a szereplők bemutatása, nagyon keveset tudhatunk meg róluk. A történet a jelent ábrázolja és elég kevésnek tartom a szereplők bemutatását. Igaz akkor sokkal terjedelmesebbnek kellene lenni a történetnek. Én szívesen olvasnék ilyet is ahol jobban kifejtenéd, a karaktereket. Igaz akkor már kész regényről beszélhetnénk. Mindezektől függetlenül kerek volt a történet, nagyon szimpatikusak voltak a szereplők is, viszont alig volt negatív karakter. Az első olvasat a Runaway volt, a második a Naughty Pizzas BaekYeol, és most ez a Let Me Love You. Még csak néhány hozzá szólásom volt eddig, nem régen fedeztem fel az oldaladat, és be kell vallja, hogy itt ragadtam nálad és folytatom az olvasást. Köszönöm neked ezeket a történeteket. Írj továbbra is, üdv Marcsi

    VálaszTörlés